Agenda

Evenementen

OKA Inhouse

Vandaag, 6 februari staat de eerste OKA Inhouse gepland. Vanuit het aandachtsgebied Creatief en Innovatie wordt er een programma gemaakt door Riëlle Schoeman en Stefan Rebergen. Noteer alvast deze datum in je agenda.

OKA Inhouse

Vandaag, 6 maart staat de tweede OKA Inhouse op de planning. Vanuit het aandachtsgebied Onderwijs werkt Annick Olthof- Kicken aan een boeiend programma. Noteer alvast deze datum in je agenda. Verdere informatie volgt!

OKA Business Borrel

Vandaag op 3 april hebben wij een echte Business Borrel gepland staand. Geen programma, gewoon elkaar ontmoeten met een hapje en drankje.  Noteer alvast deze datum in je agenda.

OKA Inhouse

Vandaag, 8 mei is de voorjaarsvakantie weer voorbij. Uitgerust kunnen we naar de volgende OKA Inhouse.  Thema die dag zal zijn Ondernemerschap. Ronald de Jonge zal het programma vormgeven. Noteer alvast deze datum in je…

OKA Inhouse

Vandaag, 5 juni vindt er een OKA Inhouse plaats. De inhoud van het programma is nog niet bekend. De datum is wel vastgesteld. Zet de datum dus in je agenda. Nadere informatie volgt.

Zomerborrel

De traditionele zomerborrel vindt plaats op 3 juli. Het eerste half jaar zit er weer op en we kijken uit naar de vakantie. Kom je ook? Zet de datum vast in de agenda!

OKA Inhouse

De vakanties zijn weer voorbij en met een opgeladen batterij start OKA de bijeenkomsten weer op. Zien we jou ook op 4 september? Graag tot dan. Programma volgt maar datum staat vast!

OKA Business Borrel

Op 2 oktober vindt er een Business Borrel plaats. Zien we je daar? Noteer vast in je agenda!

OKA Inhouse – OKA ALV

Vandaag houden we voorafgaand aan de OKA Inhouse eerst een korte ALV. De penningmeester presenteert de jaarrekening, eventuele nieuwe bestuursleden worden voorgesteld en aftredende bestuursleden zwaaien we uit. Zet de datum alvast in je agenda.