Agenda

Evenementen

Zomerborrel 2023

Op maandag 5 juni proosten we op de start van de zomer! We kijken uit naar alles wat er komt en zien elkaar hopelijk dan. Meld jij je ook aan?

Arnhem Bedrijft bij Gemeentehuis Arnhem

Op donderdag 6 juli vindt ArnhemBedrijft! plaats. ArnhemBedrijft! is h├ęt zakelijke evenement van Arnhem. Dat wil je als ondernemer niet missen: het is de een plek waar ondernemend Arnhem elkaar ontmoet. Laat je inspireren!

OKA Inhouse Rijn IJssel

"Wil je in een ongedwongen, toegankelijke en ontspannende sfeer genieten van een heerlijke en betaalbare lunch, diner of koffie van onze barista? Alleen, met zijn twee├źn of met een groep? Kom dan eens naar Rijn…

OKAdemie bij Hogeschool Van Hall Larenstein

Onderwerp: Revitaliseren van het bedrijfsterrein. Tijdens deze OKAdemie bekijken we hoe we met 'groen en blauw' kunnen bijdragen aan het revitaliseren van bedrijventerreinen. Niet dromen, maar concrete oplossingen voor concrete verbetersituaties op een interactieve manier.

OKA Business Borrel (afscheid Marian)

Vandaag op 3 april hebben wij een echte Business Borrel gepland staand. OKA Borrel en afscheid Marian Adelaar bij Robbers & Van den Hoogen op 3 april a.s. Ook zal er hier een presentatie gegeven…

OKA Inhouse

Op 8 mei is de voorjaarsvakantie weer voorbij. Uitgerust kunnen we naar de volgende OKA Inhouse. Thema die dag zal zijn Ondernemerschap. Ronald de Jonge zal het programma vormgeven. Noteer alvast deze datum in je…

OKA Inhouse

De vakanties zijn weer voorbij en met een opgeladen batterij start OKA de bijeenkomsten weer op. Zien we jou ook op 4 september? Graag tot dan. Programma volgt maar datum staat vast!

OKA Business Borrel

Op 2 oktober vindt er een Business Borrel plaats. Zien we je daar? Noteer vast in je agenda!

OKA Inhouse – OKA ALV

Vandaag houden we voorafgaand aan de OKA Inhouse eerst een korte ALV. De penningmeester presenteert de jaarrekening, eventuele nieuwe bestuursleden worden voorgesteld en aftredende bestuursleden zwaaien we uit. Zet de datum alvast in je agenda.