NETWERK - LOBBY - BUSINESS

Over OKA

Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA) is de oudste en grootste ondernemersvereniging van Arnhem en behartigt de belangen van rond de 300 aangesloten leden.

In die rol voeren wij de dialoog met de overheid en de politiek en nemen we deel aan diverse overlegorganen die bijdragen aan het economisch klimaat in de stad. Daarnaast organiseert OKA netwerkbijeenkomsten voor haar leden met als doel het stimuleren van de lokale economie en het uitwisselen van kennis.

OKA richt zich op alle ondernemers en ondernemingen in Arnhem en de aangrenzende gemeenten: Lingewaard, Overbetuwe, Rheden, Renkum, Westervoort, Rozendaal en Duiven.

Ontdek onze terugkerende events

XL MEETING EN LEDENVERGADERINGEN

Tweemaal per jaar wordt er een ledenvergadering gehouden, de zogenaamde ‘XL Meetings’. Op XL bijeenkomsten nodigen wij aan de hand van actuele thema’s interessante sprekers uit. Deze bijeenkomsten worden altijd bij grotere bedrijven gehouden en zijn altijd inclusief een hapje en een drankje.

OKA BUSINESSBIJEENKOMST

OKA houdt elke eerste maandag van de even maanden een bijeenkomst bij een van de leden, een in-house bijeenkomst. De eerste maandag van de oneven maanden is er een businessbijeenkomst tussen 17.30 en 19.30 uur. Deze businessbijeenkomsten worden gehouden bij de verschillende horecaleden die OKA heeft; check de agenda dus elke maand.

OKA en Onderwijs

Onderwijs is een belangrijk speerpunt binnen het beleid van OKA. OKA heeft een samenwerking met Rijn IJssel, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), ArtEZ  hogeschool voor de kunsten en Hogeschool van Hall Larenstein (HVHL). De samenwerking is erop gericht een duurzame verbinding te maken tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Op deze manier kan er een goede afstemming plaatsvinden tussen opleidings- en onderzoeksbehoefte van de leden en het aanbod vanuit de onderwijsinstellingen.

 

XS BIJEENKOMSTEN

Een aantal malen per jaar houdt OKA een ontbijt- of  lunchbijeenkomst. De bijeenkomsten zijn kleinschalig van opzet (XS) en zijn bedoeld om echt even de tijd te nemen om elkaar te leren kennen en te praten over onderwerpen die te maken hebben met het ondernemerschap onder het genot van een heerlijke en eerlijke maaltijd. Je gaat met ca. 25 ondernemers aan tafel. Deze XS bijeenkomsten worden gehouden op diverse nader te bepalen locaties. Deelname aan deze bijeenkomsten is gratis voor leden. Voor niet-leden vragen wij een kleine bijdrage.

BEDRIJFSBEZOEKEN

Regelmatig nodigen leden andere leden uit voor een bedrijfsbezoek. Een leuke gelegenheid om het bedrijf eens onder de aandacht te brengen. OKA ondersteunt haar leden hierbij in de communicatie . Dit gebeurt via onze nieuwsbrief en/of publicatie op de website en Facebook.

NIEUWJAARSBIJEENKOMST

Elk jaar houdt OKA voor haar leden een grote nieuwjaarsbijeenkomst. Kijk op de agenda voor de eerstkomende.

Contact

Heb je vragen?

Vragen over je lidmaatschap of andere vragen? Gebruik onderstaand contactformulier.

    Adresgegevens

    Neem gerust contact met ons op per mail of per post. Onze gegevens:

    BEZOEKADRES/POSTADRES

    Vlamoven 346826 TN Arnhem

    Heb je vragen, wil je langskomen? Stuur een mail naar info@oka.nl of bel naar 026-3033440.