Agenda

Het Ondernemers Event Arnhem

evenement icon 3 september 2024

Ondernemer in Arnhem? Kom ook naar het Ondernemers Event Arnhem

Op dinsdag 3 september van 14:00 tot 20:00 uur wordt het Ondernemers Event Arnhem georganiseerd in Musis. Laat je samen met 399 andere Arnhemse ondernemers inspireren en motiveren. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.ondernemerseventarnhem.nl en meld je vandaag nog gratis aan!

Het thema van het event is: De kracht van samenwerking. Er zijn interessante gastsprekers die je uitdagen op het gebied van ondernemerschap. Rinke Zonneveld is CEO van Invest-NL, de nationale financierings- en ontwikkelingsinstelling. Deze Nederlands grootste impactinvesteerder neemt je mee in hoe je groot kan dromen en impact maakt. Ook Lucia Rijker is te gast. Zij is viervoudig wereldkampioene kickboksen en tweevoudig wereldkampioene boksen. Op energieke wijze vertelt zij over haar levenslessen en vertaalt haar tv-programma Dream School naar de Arnhemse realiteit. Verder zijn er bevlogen Arnhemse ondernemers die je meenemen in actuele onderwerpen en je inspireren tijdens interactieve masterclasses. Op het Inspiratieplein maak je kennis met interessante partners en projecten. En natuurlijk is er ook volop tijd om te netwerken.

Het Ondernemers Event Arnhem wordt georganiseerd door BCVG, Citymarketing Arnhem, Directie Netwerk Arnhem, gemeente Arnhem, OKA, Rabobank,Startclub Arnhem, SJOA en TOV.

OKA leden

Evenementgegevens

Locatie Musis Arnhem
Locatie
Locatie https://ondernemerseventarnhem.nl
Locatie