Leden nieuws

Ontmoet OKA-leden | Roland Oomens van Financieringsgilde Arnhem e.o.

OKA wil haar leden graag voorstellen, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en wellicht alvast een (online) connectie kunnen maken! Deze rubriek zal vaker terugkomen op onze website en worden gedeeld via social media. Lijkt het jou, als OKA-lid, ook leuk om hier een keer uitgelicht te worden? Mail dan gerust naar hello@socialmedianederland.nl. 

Vandaag stelt Roland Oomens van Financieringsgilde Arnhem e.o. zich aan jullie voor. Hieronder vertelt hij meer over wie hij is, wat hij doet, wat hem aanspreekt binnen OKA en meer.

Wie ben ik?
Graag stel ik mijzelf voor. Ik ben Roland Oomens eigenaar van Financieringsgilde Arnhem en omgeving. Samen met mijn twee compagnons Arnaud Satter en Tjalle Bomers begeleiden en ontzorgen wij als onafhankelijk en erkend MKB adviseur ondernemers met hun financieringsvraagstuk. Het vergelijken van financiers is iets wat in de particuliere markt al een aantal jaren als vanzelfsprekend wordt gezien. Door de terugtrekkende beweging van de banken zien we dat de MKB ondernemer vaker de behoefte heeft aan een goede vergelijking en weet ons als intermediair dan ook steeds beter te vinden. En dat is maar goed ook, want met ruim 50 financiers in ons ‘mandje’ gaan wij graag op zoek naar de best passende aanbieding voor onze klant. Denk hierbij aan banken, maar ook aan de alternatieve financieringsvormen zoals: lease, factoring, investeerders en crowdfunding.    

Waarom OKA?
Enkele collega ondernemers wezen mij op OKA en zo heb ik een avond als gast bijgewoond bij een van de laatste bijeenkomsten van 2022. Dat OKA zich inzet voor de verbetering van het economisch klimaat met de ondernemer als middelpunt, sluit fantastisch aan bij onze purpose.

Mijn wens voor Arnhem is het behouden en versterken van het economisch klimaat door te investeren in de sterke motor van dit klimaat, zijnde het MKB.

Samen kom je verder
Graag zoeken wij de samenwerking op met de MKB ondernemers in de regio Arnhem. Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Door ons werk komen wij met veel verschillende ondernemers en ondernemingen in contact, waardoor we bedrijven goed met elkaar kunnen verbinden.

Heb je een investeringsbehoefte, waarbij externe financiering benodigd is? Dan ga ik graag vrijblijvend een oriënterend gesprek met je aan.