Nieuwsoverzicht

Zakendoen met België

Reeds twee keer organiseerden Dirkzwager en ING een ‘Zakendoen met …’ bijeenkomst. Eind 2014 verdiepten we ons in Duitsland en in april jl. was China aan de beurt. Beide events werden enthousiast ontvangen en wij merkten dat er meer behoefte is aan informatie over internationaal zakendoen. Wat ons betreft een mooie aanleiding voor een terugkerend event.

Hierbij nodigen wij u daarom graag uit voor een volgende ‘Zakendoen met…’-bijeenkomst. Deze keer blijven we dichter bij huis en kozen we voor België. Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 27 januari a.s., wederom in Rozet Arnhem.

De bijeenkomst is bijzonder geschikt voor bedrijven, die op het punt staan om de Belgische markt te betreden of bestaande exportactiviteiten uit te breiden.

Na het welkomstwoord komen de kansen en mogelijkheden om zaken te doen met België aan bod. Aansluitend maken wij u wegwijs in de juridische en bancaire verschillen en overeenkomsten tussen Nederland en België, en de recente ontwikkelingen aldaar. Als afsluiting vertelt ondernemer Gijsbert van Malenstein van Bloemen Planten Handel Niftrik B.V. over zijn ervaringen met zakendoen met België.

Zie voor verdere informatie de bijlage.