Nieuwsoverzicht

Vernieuwde bruidssuite Hotel Groot Warnsborn

Bruidssuite Groot Warnsborn

Begin oktober is de bruidssuite van Groot Warnsborn grondig onder handen genomen.

De suite was gedateerd en had een wat zakelijke uitstraling. De volledig gerestylde bruidssuite is stijlvol, romantisch en straalt luxe uit. De bruidssuite is nu een kamer geworden waar iedereen wilt slapen, getrouwd of niet.

Ontwerp en restyling bruidssuite

Verantwoordelijk voor het ontwerp en restyling van de bruidsuite is Kitty van Balveren van Inspiring Concepts, Interiordesign. De woorden die je associeert met een bruidssuite inspireerde haar. Romantiek, intimiteit, stijlvol, sfeervol, luxe en onvergetelijk. Het klapstuk van de kamer is het bed geworden. De gouden bedachterwand en de hemel met ledspotjes geven een gevoel van intimiteit en het slapen onder een “sterrenhemel”. Een aantal van de meubels werden hergebruikt, maar kregen door de keuze van de juiste kleur of bijzondere materialen een luxe uitstraling. De luxe badkamer met tweepersoons rond jacuzzi bleef nagenoeg onveranderd.

Over Hotel Groot Warnsborn
Hotel Groot Warnsborn is een luxe 4 sterren hotel uniek gelegen aan de rand van de Veluwe, op een steenworp afstand van Arnhem. Hotel Groot Warnsborn wordt omgeven door zorgvuldig aangelegde Engelse terrastuinen en 750 hectare bos.

Hotel Groot Warnsborn heeft 40 sfeervolle kamers, waaronder deze bruidssuite, diverse zalen en een restaurant waarvan de keuken geroemd wordt in binnen- en buitenland. De ideale plek om in luxe te overnachten, culinair te eten, ontspannen te vergaderen of voor een bijzondere bruiloft of feest.