Nieuws

Uitnodiging Omgevingswandeling Clean Mobility – fietsen

Vrijdag 4 oktober van 13.30 uur tot 17.00 uur, Rozet Arnhem – Innovate Festival 2019

Fietsbeleid Weesfietsen Nietjes Stallingen Oplaadpalen – Dat kan beter, mooier en creatiever!

Ben je een betrokken ondernemer, bewoner, creatief, bestuurder, ontwerper, student en/of ambtenaar uit Arnhem? Dan nodigen we je van harte uit om mee te lopen, denken en praten! We gaan samen een wandeling door de binnenstad maken om ideeën en oplossingen te zoeken voor een betere en mooiere plek voor de fiets(er) in de Arnhemse binnenstad.

Arnhem is een groene en creatieve stad. Vooralsnog zien we dat onvoldoende terug in de wijze waarop we de fiets(er) een plek geven in de binnenstad. Hier willen we verandering in brengen. Het kan mooier, creatiever, gastvrijer en slimmer en daarmee Arnhem-waardiger.

We verzamelen om 13.30 uur in Rozet; de thuisbasis van het Innovate Festival dat dit jaar geheel in het teken staat van Clean Mobility. Hier krijgen we een stoomcursus ‘luisteren en vragen stellen zonder oordeel’ van Teun Gautier van Citymakers. We formeren kleine groepjes en gaan de stad in. We gaan kijken, praten met en luisteren naar mensen in de binnenstad om ons te inspireren te komen tot nieuwe ideeën en oplossingen. Om 15.00 uur komen we weer terug in Rozet om onder begeleiding van Teun onze bevindingen te delen en kansrijke oplossingen en ideeën een vervolg te geven. Om 16.00 uur sluiten we af met een hapje en een drankje dat ons wordt aangeboden door de organisatie van Innovate Arnhem 2019.

De wandeling, en het vervolg om de ideeën te verwezenlijken, wordt mogelijk gemaakt door het Innovate Festival, OndernemersKontakt Arnhem, Platform Binnenstad Arnhem en de gemeente Arnhem. Zij hebben de handen ineen geslagen en stellen de bedenkers van nieuwe oplossingen in staat om de ideeën ook uit te gaan werken en te pitchen in een vervolgsessie in december 2019. De beste ideeën gaan we namelijk ook echt verwezenlijken! Mogelijk zit jouw idee hierbij!

Zie ook:Innovate2019-RPBA event uitnodiging

Meld je dus nu aan en wandel, praat en denk mee! https://innovatefestival.nl/programma/omgevingswandeling-ism-pba/