Archief

Terugblik Kerstborrel

Wij kijken terug op een zeer geslaagde Kerstborrel. Gisteravond waren ruim 120 ondernemers aanwezig om de onthulling van het nieuwe OKA magazine mee te maken. Bart van Meer onthulde samen met de Kerstman de door Philip Kammeijer gemaakte levensgrote afbeelding van de cover van OK Arnhem, zoals het nieuwe magazine heet.

Daarna las Frank Thooft zijn gedicht “Denkend aan Arnhem” voor, waarvoor hij zijn inspiratie had ontleend aan het enthousiasme van Robert Wittenberg over de Jansbeek die voor Dudok bovengronds word gehaald. Het gedicht, een variatie op “Denkend aan Holland” van Hendrik Marsman, was op een grote poster gezet waarvoor Jacques Kok foto’s had geleverd, en Ana-Maria Marin de lay-out had verzorgd. Frank overhandigde de poster als cadeau aan Robert.

Een paar musici van Het Gelders Orkest zorgden daarna voor een prachtig muzikaal intermezzo, waarna de borrel begon.

Graag uw aandacht voor de bedrijven die deze Kerstborrel mede tot een succes hebben gemaakt:

Timmo Terpstra van Koffiebranderij Peeze, Geraldine Lodders en Gerda Kalsbeek van Cirque de Liberté, Ilonka Speksnijder van Change Design Company, Amir Kaboli van de NaftArya-Engineering Group, het studentenbedrijf Sock-Click, Gert Petersen van Flora Fauna Bloemen, Tom Temmink van Brasserie de Boerderij, Robbers & van den Hoogen voor de wijnproeverij, Wegener Media voor de 3 maanden gratis een krant naar keuze, Het Gelders Orkest voor de kortingsbon op Beethovens Vijfde, en tot slot de uitnodiging van Tobias Haagsma en Frans Gazendam voor de opening van het “Grand Café Aan de Beek” medio februari.
Kortom: Allen Bedankt!
Heeft u de Kerstborrel gemist? Op maandag 12 december 2016 vindt de eerstvolgende plaats!