Leden nieuws

Programma NieuweKaders

Als kersvers bedrijf en direct nieuw lid van het Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA) delen wij met jullie graag een uniek aanbod voor Arnhemse ondernemers: Identiteit Transitie Veerkracht.

NieuweKaders biedt een TransitieHub voor talentvolle Arnhemse ondernemers die door de Corona-crisis geconfronteerd zijn met individuele vraagstukken over ondernemerschap, relevantie en leiderschap. Dankzij een subsidie van de Stichting Ondernemersfonds Arnhem (SOFA) kunnen 24 Arnhemse ondernemers voor een sterk gereduceerd tarief deelnemen aan het programma Identiteit Transitie Veerkracht.

Dit programma is ontwikkeld door NieuweKaders (www.nieuwekaders.com), een initiatief van Hilde van Poeijer en Marcel de Groen. Zij verzorgen ondersteuning en begeleiding van zzp-ers en kleine bedrijven die door de corona-crisis noodgedwongen hun koers moeten wijzigen om voort te kunnen blijven bestaan.

Tijdens het driedaagse ervaringsgerichte programma Identiteit Transitie Veerkracht komen deelnemers tot onomkeerbare inzichten in patronen en gedrag. In verschillende groepen en onder begeleiding van senior trainers gaan ze aan de slag in een spannend, maar ook veilig programma door te ervaren, reflecteren en experimenteren. Daarnaast nemen ze deel aan verdiepende en inzicht gevende (online) bijeenkomsten.

Resultaat: verstevigd leiderschap en gezag, herdefiniëring van zakelijke identiteit vol perspectieven. Veerkracht en energie.

Praktische informatie

/ Drie dagen:

  • 24, 25, 26 augustus 2020 of
  • 20, 21, 22 september 2020

/ Verdiepende en ondersteunende bijeenkomsten (online) van 2 ½ uur
/ Regulier tarief: € 1.495,- exclusief BTW
/ Voor 24 Arnhemse ondernemers zijn de kosten dankzij een subsidie van Stichting Ondernemersfonds Arnhem verlaagd naar 495,- exclusief BTW
/ Inclusief overnachting, maaltijden, koffie en thee
/ Locatie: Akoesticum (naast station Ede-Wageningen)
/ Conform RIVM – richtlijnen

Voor meer informatie:
www.nieuwekaders.com

Hilde van Poeijer, +31 6 44 50 31 52
Marcel de Groen, +31 6 25 205 292
info@nieuwekaders.com

NieuweKaders_flyer ITV kopie