Leden nieuws

Persbericht KuiperArnhem

Arnhem, 18 december 2016  

De heer Camps, in het dagelijks leven o.a. bestuursvoorzitter van Berenschot in Utrecht, heeft de functie van voorzitter van de Raad van Commissarissen van KuiperArnhem vier aaneengesloten periodes bekleed. In de periode van algemene economische malaise heeft hij de directie van de onderneming gestimuleerd, geïnspireerd en waar nodig uitgedaagd om te investeren in nieuwe branche-eigen producten. Op zijn instigatie heeft het bedrijf ook geïnvesteerd in niet-branche-eigen innovaties, zoals de (ont-)zorgformule ‘Samen Aangenaam Ouder Worden’. Deze nieuwe formule slaat landelijk breed aan en voorziet in het realiseren van residenties voor ouderen in geheel Nederland.

Ing. Gerrit Afink, voormalig bestuurder van AT-Osborne en sinds 2008 lid van de RvC, neemt per 1 januari 2016 het voorzitterschap van de heer Camps over. Per diezelfde datum zal mr. Frans Lomans, zelfstandig mediator en voormalig advocaat-aandeelhouder van CMS Derks Star Busmann, toetreden als lid van de RvC.

Het Arnhemse familiebedrijf dat volgend jaar april 114 jaar bestaat, is door de crisisperiode gekomen en heeft het laatste jaar haar marktpositie sterk weten te verbeteren. Er zijn nieuwe markten aangeboord en de organisatie is versterkt met gespecialiseerde medewerkers. De orderportefeuille van het bedrijf is voor de komende jaren goed gevuld.

Met de nieuwe Raad van Commissarissen en de vertrouwde directie wordt gewerkt aan langetermijnvisies, waardoor het voortbestaan en de toekomst van het bedrijf met vertrouwen tegemoet kan worden gezien.

Hans Winters
Algemeen directeur
KuiperArnhem Bouw en Ontwikkeling BV