Leden nieuws

Ontmoet OKA-leden | Petra Dielman van ArnhemLife

OKA wil haar nieuwe leden graag voorstellen, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en wellicht alvast een (online) connectie kunnen maken! Deze rubriek zal vaker terugkomen op onze website en worden gedeeld via social media. Lijkt het jou, als OKA-lid, ook leuk om hier een keer uitgelicht te worden? Mail dan gerust naar hello@socialmedianederland.nl. 

Vandaag stelt Petra Dielman van ArnhemLife zich aan jullie voor. In het interview hieronder vertelt zij meer over wie zij is, wat zij doet, wat haar aanspreekt binnen OKA en meer.

Wie ben je en wat voor bedrijf heb je?

Mijn naam is Petra Dielman en sinds 2016 run ik ArnhemLife, een bedrijf dat stadstours en bedrijfsuitjes organiseert in Arnhem. Ook fungeert de website als blog over Arnhem waar toeristen veel info over de stad kunnen vinden. Het ArnhemLife team bestaat inmiddels uit 14 gidsen. De tours die we het meest verkopen zijn de thema’s ‘Hoogtepunten van Arnhem’, ‘Street Art’, het ‘Hap en Stap’ arrangement en met kop en schouders bovenaan staan de ‘Slag om Arnhem’ tours. 

Ik ben sinds 2023 lid van OKA en de zomerborrel was mijn eerste bijeenkomst.

Wat spreekt jou aan bij de OKA bijeenkomsten?

De verschillende ondernemers uit de regio ontmoeten vond ik erg leuk. Graag zou ik mijn netwerk groter maken, en ik merkte gister dat dit bij de OKA bijeenkomst gemakkelijk gaat. Ik heb echt leuke gesprekken gevoerd en kijk ernaar uit om deze mensen bij de volgende borrel evt. weer te zien.

Wat is jouw wens voor Arnhem?

Dat ze zich blijft ontwikkelen als fijne plek om te wonen en werken. Wij laten dat weer zien aan bezoekers aan Arnhem middels rondleidingen. Het verbaast mensen soms hoe veelzijdig en knus de stad is, dat er zoveel horeca te vinden is én dat het ook een creatieve en kleurrijke stad is. ‘Wij’ Arnhemmers weten dat allang natuurlijk 😉

Heb je een specifieke samenwerkingsvraag voor andere OKA leden?

Ik ben vooral op zoek naar een groter netwerk, zoals ik al eerder zei. Voor mij zouden er leuke samenwerkingen kunnen ontstaan waarbij ik de diensten van uitjes of evenementen met leuke eetgelegenheden kan verwerken in mijn aanbod voor de bedrijfsuitjes. 

De OKA leden zijn natuurlijk ook welkom om zelf een bedrijfsuitje te boeken! Dat kan een dagdeel zijn, maar ook een hele dag. Op de ArnhemLife website kan je het aanbod vinden, maar we leveren ook maatwerk en luisteren daarbij goed naar de wensen van de klant. 

Op welke manier kunnen jij en andere OKA leden iets voor elkaar betekenen?

Samenwerkingen aan te gaan waar mogelijk! Wij bezoeken bijvoorbeeld je horecagelegenheid tijdens ons Hap- en Stap arrangement en een bedrijf dat bijvoorbeeld internationale klanten ontvangt vermaken wij tijdens een stadswandeling of juist tijdens dat Hap- en Stap arrangement!

Er is ook ruimte op de ArnhemLife website om andere bedrijven te promoten. Ook zijn we dol op linkbuilding en kunnen we daarin de mogelijkheden bespreken. Spreekt dit je aan? Mail me op info@arnhemlife.nl en we bekijken samen de mogelijkheden. 

NL website: https://arnhemlife.nl/?lang=nl

ArnhemLife instagram: https://www.instagram.com/arnhemlife/