Leden nieuws

Ontmoet OKA-leden | Milo Schoonheijm van Addupp

OKA wil haar nieuwe leden graag voorstellen, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en wellicht alvast een (online) connectie kunnen maken! Deze rubriek zal vaker terugkomen op onze website en worden gedeeld via social media. Lijkt het jou, als OKA-lid, ook leuk om hier een keer uitgelicht te worden? Mail dan gerust naar hello@socialmedianederland.nl. 

Vandaag stelt Milo Schoonheijm van Addupp zich aan jullie voor. Hieronder vertelt hij meer over wie hij is, wat hij doet, wat hem aanspreekt binnen OKA en meer.

Mijn naam is Milo Schoonheijm, 38 jaar oud, vader van drie kinderen (10, 8 en 3) en ik woon in Velp. Na een aantal jaren voor multinationals te hebben gewerkt, waarvan de laatste 7 jaar in het buitenland, ben ik per 1 januari 2023 mijn eigen data-analyse en (management) visualisatie bureau begonnen, genaamd Addupp. 

Addupp specialiseert zich in het inzichtelijk maken van financiële data aan de hand van analyses, grafieken, tabellen en diverse andere visuals. Wie heeft er niet bergen met (financiële) data waar niets mee wordt gedaan? Of sta je op het punt een strategische beslissing te nemen? Dat zijn allemaal kansen! Addupp helpt je met het realiseren van die kansen

Vanaf begin 2023 ben ik lid van OKA. We wonen met ontzettend veel plezier in deze regio en ik wil graag spontane, leuke en ondernemende mensen leren kennen in de buurt.

Ik moet nog naar mijn eerste OKA bijeenkomst toe, maar kijk er naar uit! Wat ik verwacht aan te treffen zijn ondernemende mensen die graag willen groeien als persoon en met hun onderneming. Een specifieke samenwerkingsvraag aan andere OKA-leden heb ik niet, maar spreek me alsjeblieft aan als je me ziet. We wonen nog niet lang in de regio en ik wil graag meer mensen leren kennen zodat we goed “wortelen” in de omgeving en stad.

Mijn wens voor Arnhem is dat Arnhem als stad mag bloeien met de goede verbindingen nationaal en internationaal, de mooie combinatie van historie en modern en de link met de prachtige natuur in de omgeving.

Ik ga graag in gesprek over de zakelijke uitdagingen die er zijn. Ik weet dat data en management informatie abstract klinkt maar in de praktijk gaat het om één ding: Simpel ja of nee voor de beslissingen die iedere dag moeten worden genomen. Geen abstracte coderingen en programmeertaal, maar scherpe analyses en duidelijke weergaven. Graag kom ik in contact om goed te weten wat er speelt en hoe we elkaar kunnen laten groeien. Samen staan we sterk!