Leden nieuws

Ontmoet OKA-leden | Herma Wichman van Stip op de horizon coaching

OKA wil haar nieuwe leden graag voorstellen, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en wellicht alvast een (online) connectie kunnen maken! Deze rubriek zal vaker terugkomen op onze website en worden gedeeld via social media. Lijkt het jou, als OKA-lid, ook leuk om hier een keer uitgelicht te worden? Mail dan gerust naar hello@socialmedianederland.nl. 

Vandaag stelt Herma Wichman van Stip op de horizon coaching zich aan jullie voor. Hieronder vertelt zij meer over wie zij is, wat zij doet, wat haar aanspreekt binnen OKA en meer.

Even voorstellen

Mijn naam is Herma Wichman. Ik ben coach & procesbegeleider. In 2004 heb ik Stip op de horizon coaching opgericht. Vóór die tijd heb ik gewerkt in de sales, marketing, PR en communicatie, in zowel de profit- als de non-profitsector. Ik heb gewerkt bij technische bedrijven, onder andere in de audiovisuele branche, de grafische sector, de IT-sector en het onderwijs. In al die sectoren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan, die ik graag deel in mijn werk als coach, procesbegeleider en sparring partner.

Arnhem is een bijzondere plek om te wonen en te werken. Mijn wens voor Arnhem is dat we met elkaar samenwerken om duurzame, toekomstgerichte ontwikkelingen tot stand te brengen.

OKA is voor mij een inspirerende club mensen. Fijn om andere ondernemers te ontmoeten in een ontspannen setting. Het fijne van OKA is dat we elkaar kunnen versterken in ons ondernemerschap.

Over Stip op de horizon coaching

Stip op de horizon coaching is een broedplaats voor ontwikkeling, innovatie, dromen, durven, doen, omdenken, creativiteit en het realiseren van duurzame oplossingen. We hebben een schat aan ervaring in coaching en procesbegeleiding. Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden kun je een kijkje nemen op https://www.stipopdehorizon.nl/reviews.html. Hier kun je reviews van cliënten en opdrachtgevers bekijken.

Contact

Het is goed om van elkaar te weten wat we doen en waar we voor staan. Ik werk zelf bijvoorbeeld ook als sparring partner en trouble shooter. Als je in je bedrijf vastloopt, kun je me altijd aanspreken om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Dit kan bij een OKA bijeenkomst of online. Je kunt ook gerust contact met me opnemen via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/hermawichman/