Leden nieuws

Ontmoet OKA-leden | Buddy Wijnands van Dolmans Landscaping Group

OKA wil haar nieuwe leden graag voorstellen, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en wellicht alvast een (online) connectie kunnen maken! Deze rubriek zal vaker terugkomen op onze website en worden gedeeld via social media. Lijkt het jou, als OKA-lid, ook leuk om hier een keer uitgelicht te worden? Mail dan gerust naar hello@socialmedianederland.nl. 

Vandaag stelt Buddy Wijnands van Dolmans Landscaping Group zich aan jullie voor. Hieronder vertelt hij meer over wie hij is, wat hij doet, wat hem aanspreekt binnen OKA en meer.

Ik ben Buddy Wijnands en namens Dolmans Landscaping Group actief in de regio Gelderland, Utrecht en Limburg. Wij voorzien overheden, bedrijven en particulieren in alle uiteenlopende groenruimtelijke vraagstukken. Onze focus ligt hierbij op projecten en samenwerkingen die van toegevoegde waarde zijn voor mens en buitenruimte. Dat wil zeggen dat we proberen met onze partners en opdrachtgevers meer biodiversiteit, geur en kleur hieraan proberen toe te voegen. Samen met ons team doen we dat door middel van ontwerp- en adviesprojecten in combinatie met uitvoerings- en onderhoudswerkzaamheden.

Wij zijn sinds begin 2023 lid van OKA. De diversiteit aan deelnemers en sterke verankering in Arnhem spreken ons met name aan bij OKA. Met onder andere onze vestiging in Arnhem hebben we een nauwe band met deze gemeente. Mede doordat onze grootste opdrachtgever ook de gemeente Arnhem is. Wij zoeken altijd partners die net zo intrinsiek gemotiveerd zijn om van de (buiten)ruimte een nog aangenamere plek te maken om daar te zijn. 

Vooral door samen te werken kunnen wij en andere OKA-leden iets voor elkaar betekenen. Wij schuwen geen enkele samenwerking want wij zijn er stellig van overtuigd dat we daarmee samen verder komen. Leden mogen ons over alles benaderen, maar wij kunnen met name van toegevoegde waarde zijn bij:

  • Klimaatadaptief advies op ontwerp- en uitvoeringsniveau
  • Boomspecialistisch advies en onderhoud. Denk hierbij aan het onderhoud van monumentale bomen, bodemverbetering voor een betere doorworteling en advies bij projecten waarbij bomen behouden of verplaatst dienen te worden
  • Groene schoolpleinen. Zowel nieuwe als om te vormen schoolpleinen. We hebben in de gemeente Arnhem al een ruim aantal aan schoolpleinen omgevormd.
  • Aanleg en onderhoud van groene projecten.