Leden nieuws

Ontmoet OKA-leden | Bo en Jella van Studio Airé

OKA wil haar nieuwe leden graag voorstellen, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en wellicht alvast een (online) connectie kunnen maken! Deze rubriek zal vaker terugkomen op onze website en worden gedeeld via social media. Lijkt het jou, als OKA-lid, ook leuk om hier een keer uitgelicht te worden? Mail dan gerust naar hello@socialmedianederland.nl. 

Vandaag stellen Bo en Jella van Studio Airé zich aan jullie voor. Hieronder vertellen zij meer over wie zij zijn, wat zij doen, wat hen aanspreekt binnen OKA en meer.

Wij zijn Bo en Jella, twee gepassioneerde interieurontwerpers. Samen zijn we trotse eigenaar van Interieurstudio Airé. We richten ons zowel op de particuliere als zakelijke klant. Onze stijl kenmerkt zich door het gebruik van warme, aardse kleuren en natuurlijke materialen. We creëren het liefst stijlvol eigenzinnige interieurs met een tijdloos karakter. De persoonlijkheid van de opdrachtgever zien we graag terug in onze ontwerpen waardoor elk interieurontwerp weer een uniek project wordt. 

Recentelijk zijn we lid geworden van OKA. We hopen hier nieuwe contacten te leggen en geïnspireerd te raken door andere ondernemers in Arnhem en omgeving. 

Wij zijn echte Arnhemse meisjes en houden van onze stad. We genieten ervan wanneer Arnhem initiatief neemt op het gebied van creativiteit en zich sociaal actief opstelt. 

De diversiteit aan mensen, bedrijven en onderwerpen spreekt ons aan in de OKA bijeenkomsten. Nieuwsgierigheid en oog voor detail zorgen ervoor dat we overal creatieve input uithalen. Daarnaast hebben we een ondernemersgeest en zijn we geïnteresseerd in het verhaal van anderen. We kijken ernaar uit om de leden van OKA beter te leren kennen. Elkaar beter leren kennen en geïnteresseerd zijn in elkaars vakgebied brengt in onze optiek groei en ontwikkeling. 

Wanneer we onze diensten kunnen aanbieden als interieurontwerper en stylist, doen we dit uiteraard graag. Andersom hebben wij genoeg plannen en ideeën op de plank liggen om ons bedrijf nog mooier te maken. Wellicht komen we in contact met mensen die daarin iets voor ons kunnen betekenen.