Leden nieuws

Ontmoet OKA-leden | Barry de Laak van Muziek Café Cash

OKA wil haar nieuwe leden graag voorstellen, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en wellicht alvast een (online) connectie kunnen maken! Deze rubriek zal vaker terugkomen op onze website en worden gedeeld via social media. Lijkt het jou, als OKA-lid, ook leuk om hier een keer uitgelicht te worden? Mail dan gerust naar hello@socialmedianederland.nl. 

Vandaag stelt Barry van de Laak van Muziek Café Cash zich aan jullie voor. Hieronder vertelt hij meer over wie hij is, wat hij doet, wat hem aanspreekt binnen OKA en meer.

Ik ben Barry de Laak, een echte Ernemse jongen, woonachtig in Westervoort met mijn vrouw en vier kinderen. Ik ben 49 jaar en inmiddels een jaar of vier lid van de OKA namens mijn andere bedrijf Westfort Management & Advies. Ik ben freelance Adviseur / Programmamanager in de ICT voor lokale overheden waar ik ICT Programma’s leidt. Eind van 2022 ben ik gestopt bij de OKA om vervolgens nu toch weer lid te worden voor mijn nieuwe zaak. Op 3,4 en 5 maart open ik de deuren van Muziek Café Cash aan de Rijksweg-West 45 in Elden (Arnhem). 

Ik ben destijds bij de OKA gekomen om mijn netwerk uit te breiden en de ondernemers van Arnhem en omstreken beter te leren kennen. Dat is inmiddels aardig gelukt. Naast de OKA ben ik ook lid van de Vitesse Businessclub. Mijn nieuwe zaak brengt mij terug omdat ik iedereen wil enthousiasmeren om bij Muziek Café Cash een gezellig (zakelijk) drankje te komen drinken. Regelmatig zal er live muziek aanwezig zijn bij Muziek Cafe Cash. Ik open eerst het Café en vervolgens rond de zomer komt daar de naastgelegen ruimte bij, waar dan grote partijen en evenementen gehouden / georganiseerd kunnen gaan worden.

De OKA bijeenkomsten spreken mij aan omdat je goed kan netwerken en ze goede onderwerpen aan bod laten komen waar je als ondernemer veel aan kan hebben.

Wat ik hoop, is dat Arnhem en de gemeente Arnhem een goed ondernemend klimaat blijven ontwikkelen. Het moet makkelijker en sneller voor ondernemers worden om vergunningen te krijgen. Ik heb dit zelf mogen aanvaarden hoe taai deze processen gaan – ik hoop echt dat dit beter gestroomlijnd gaat worden.

Kom gezellig lang bij Muziek Café Cash en we praten onder het genot van een drankje. Tot snel, tot Muziek Café Cash.