Interview

Nieuw OKA lid: Facility Point Arnhem

“Werken is meer dan geld verdienen”, dat zegt Jeroen Tolmeijer van Facility Point Arnhem. Toen hij gevraagd werd om Facility Point Arnhem opnieuw in de markt te zetten, pakte hij die klus dan ook met plezier aan.

Tekst: Xandra Derks – Qordaat Communicatie

“Kort gezegd is Facility Point Arnhem een business center voor kantoor op maat, op flexibele basis, van 1 tot circa 20 personen met alle faciliteiten die noodzakelijk zijn.”, vertelt Jeroen. “Allereerst zitten we op een toplocatie, aan de poort van  Businesspark IJsseloord II. Dat is direct bij de oprit aan de A12. Je parkeert gratis. We bieden kantoorruimte, vergaderruimtes, flexplekken én we hebben een grandcafé. Er is een receptie met telefoonservice die desgewenst jouw telefoon beantwoordt. We hebben een faciliterende rol voor onze huurders en gasten. Voor bedrijven in de omgeving verzorgen we namelijk ook catering of ze kunnen bij ons terecht voor lunches, vergaderingen of borrels. Dit alles bieden we met de hoogst persoonlijke service die er is.

Een ondernemer die kantoorruimte zoekt, denkt al snel in vierkante meters, aantal werkplekken en benodigde ruimtes. Wij kijken naar de behoefte. Hoeveel mensen werken er daadwerkelijk elke dag op kantoor? Hoe vaak heb je vergaderruimte nodig? Je kunt bij ons makkelijk uitbreiden of juist inkrimpen. Wij zijn flexibel in contracten en mogelijkheden. Als startende ondernemer kun je bij ons bijvoorbeeld ook een virtueel kantoor houden. Je bent dan op ons adres gevestigd. Bezoek ontvang je vervolgens op één van de flexplekken. Dat staat professioneler dan de keukentafel thuis. Groeit je bedrijf dan kun je van flexplek opschalen naar een eigen kantoorruimte. En die is weer uit te breiden zodra je personeel krijgt.

Bij Facility Point Arnhem zijn voornamelijk bedrijven uit de zakelijke dienstverlening gevestigd. Wij zien bedrijven groeien. Dat is leuk. De meeste bedrijven zitten hier voor langere tijd. Hieruit ontstaan geregeld samenwerkingsverbanden met andere huurders. Wij stimuleren dat. We organiseren maandelijks een business borrel waarbij we ook andere relaties uitnodigen. Deze netwerkbijeenkomst combineren we met de gratis toegankelijke ‘Bitterballenborrel’. Zo ontstaat kruisbestuiving.

Facility Point Arnhem staat voor een grote renovatie. We willen een meer huiskamerachtige setting creëren. Alles gaat op de schop. Van inrichting tot communicatie. Daarom ben ik opnieuw lid geworden van OKA. Voor een hernieuwde kennismaking. Zakelijk Arnhem is hier breed vertegenwoordigd. Je gaat dus meer van me horen.”

www.facilitypointarnhem.nl