Nieuws

Nieuw OKA lid: Dr. Freeze

Dr.Freeze is één van de meest unieke bedrijven in Arnhem. Het is in het oosten van Nederland de enige aanbieder van Whole Body Cryotherapie. Een unieke therapievorm waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam extreem wordt gestimuleerd. Dit gebeurt door kortstondige blootstelling aan extreem lage temperatuur. Je komt bij Dr.Freeze voor diverse redenen. Bijvoorbeeld een flinke energieboost, sneller herstellen van een blessure of zware training, detoxen, bestrijden van ontstekingen, beter slapen, sneller afvallen of een positiever gemoed.
“Onze missie is mensen gezonder, sterker, fitter en gelukkiger maken, door hun zelfherstellend vermogen te activeren en hun afweersysteem te versterken. Hierbij maken we gebruik van een grote droge lucht cabine, waarin de temperatuur maar liefst -110 graden is. Dat is koud, maar de meeste mensen doorstaan het makkelijk omdat het droge kou is. Bovendien ondervinden ze meteen de positieve effecten”, vertellen eigenaren Els van Velthoven en Sander Vogels. “Cryotherapie is in Japan als methode om bij mensen met reumatische aandoeningen het ontstekingsniveau te verlagen en de pijn te verminderen. Ziekenhuizen en fysiotherapeuten werken ermee. Ook in de topsport is het razend populair. Topclubs en topteams over de hele wereld hebben cryocabines, zoals Barcelona, Manchester United, Roland Garros en F1 teams zoals Red Bull. Je herstelt er sneller door, slaapt beter en hebt minder last van ontstekingen en ‘pijntjes’. Je krijgt meer zuurstof en energie en begint met een betere mindset aan een wedstrijd. Je maakt namelijk door de kou extra serotonine en endorfine aan. Door onze verbintenis met sportcentrum Papendal, komen veel olympische sporters regelmatig bij ons in de cabine voor herstel”.
Dr.Freeze verzorgt ook ‘CryoAirFace’ gezichtsbehandelingen. Rimpels verminderen ervan en het gezicht wordt een beetje gelift. Verder kun je 30PT personal training volgen, waarbij je traint in een EMS (Elektro Musculaire Stimulatie) pak. 30 minuten in zo’n pak heeft hetzelfde effect als drie uur in de sportschool. Steeds meer ondernemers weten het bedrijf aan de Klarendalseweg 72 te vinden. Sander: “Ondernemers werken meestal keihard, hebben weinig tijd maar blijven graag fit en gezond. Bovendien hebben ze regelmatig last van stress. Hoe fijn is het dan dat je na drie minuten in de cryocabine er weer helemaal tegenaan kan? Bovendien ben je minder snel verkouden of grieperig. Een 20 minuten work-out van drie uur is eveneens aantrekkelijk”. “Ondernemers willen graag in-shape blijven. Hoe leuk is het dan dat dit je maar een half uurtje per training kost?” vult Els aan.
Wil jij ook ontdekken hoe het is om in de cryocabine te staan en wat dit met je doet? Of hoe zo’n 30PT personal training is? Dan hebben we een leuke verassing. Dr.Freeze geeft als kerstcadeau alle OKA-leden een keer gratis in de cryocabine plus een 30PT personal training cadeau! Deze worden uitgedeeld tijdens de OKA-kerstborrel op 16 december.
Meer weten? Kijk op www.drfreeze.nl. Verhinderd voor de kerstborrel? Het kerstcadeau krijg je ook via www.bit.ly/drfreeze-oka-cadeau. Voor vragen bel je Els op 06-5580 6438.