Leden nieuws

Nieuw lid: Vertixo

Je website offline. Een stressmoment voor elke ondernemer. Groot is de paniek als je afhankelijk bent van de omzet van je website. Denk aan een omvangrijke webshop of een bedrijfskritische applicatie die niet bereikbaar is. Ook in het kader van je online vindbaarheid. De snelheid van je website, is namelijk van invloed op je Google ranking. Elke offline minuut kost geld. We worden meer en meer afhankelijk van internet. Steeds vaker werkt bedrijfsmatige software, telefoon en andere domotica via de cloud. Een snelle verbinding is een must. De impact als je verbinding wegvalt of traag is, om welke reden dan ook, is dus groot.

Tom Brautigam is Business Development Manager bij Vertixo. Hij is binnen Vertixo degene die de vertaalslag maakt van klantvragen naar technische oplossingen. “In ons dagelijkse leven worden we steeds afhankelijker van internet. Alles heeft straks een IP-adres dat communiceert over het internet. Het belang van een goed werkende verbinding is dus groot. Voor bedrijven is de impact nog groter. Bedrijfsmatige software, data, telefoon en websites moeten altijd beschikbaar zijn. Vertixo is gericht op de continuïteit van bedrijven. Wij bieden webhosting en clouddiensten via onze redundante platformen aan. Dat houdt in dat we onze platformen bij meerdere datacenterlocaties in Nederland hebben ondergebracht via een eigen infrastructuur. We zijn sinds oktober 2019 met ons kantoor gevestigd op industriepark IJsseloord2. Vanuit deze locatie houden we ons kantoor en monitoren we alle datacenterverbindingen en infrastructuur.

Een goede en snelle verbinding is één. Security van de ICT-omgeving is twee. De recente voorbeelden van bedrijven en instellingen die gehackt zijn, zijn bekend. Wij monitoren continu de dataverkeersstromen zowel live als volautomatisch via algoritmes die patronen herkennen. Hierdoor kunnen we direct ingrijpen bij incidenten of aanvallen. Daarnaast bieden we een volledig pakket aan diensten en technologie waarmee je je eigen ICT-omgeving kunt beveiligen. Het is niet anders dan met een inbraak in je pand. Zit er geen goed slot op je virtuele deur dan geef je hackers en andere cybercriminelen de ruimte.

Wij werken voornamelijk voor bedrijven die afhankelijk zijn van hun webshop of grote bedrijfsapplicaties runnen via de cloud. 24/7 staan onze engineers klaar voor support en ondersteuning. Een veilig gevoel!

Meer weten? www.vertixo.com