Interview

Nieuw lid: Planners van Waarde

Plannen maken voor de toekomst. Daar zijn vaak financiële consequenties aan verbonden. Denk aan het kopen van een ander huis. Groei van je onderneming. Je kinderen een onbezorgde toekomst geven. Weet jij hoe het financieel exact het zit?

Een beslissing kun je pas bewust nemen, als je inzicht hebt en weet welke mogelijkheden er zijn. De ervaring leert, dat dit complexe uitzoekwerk niet de hobby van velen is. Plannen worden daardoor op de lange baan geschoven. Planners van Waarde kan je hierbij helpen en zorgt ervoor dat je je doelen bereikt.  Het is een collectief van onafhankelijke financieel adviseurs die houden van cijfers, prognoses, maar vooral van mensen.

Limburger Marcel Hillekens is medeoprichter van Planners van Waarde. Hij start zijn carrière bij de Rabobank in deze regio. Gewoon als hypotheekadviseur. Hij groeit door van hypotheekadviseur naar Private Banker bij zowel Rabobank als ING Private Banking. Een reorganisatie zorgt ervoor dat hij in 2011 voor zichzelf begint. “Als éénpitter is het een eenzaam bestaan,” vertelt Marcel. “Daarentegen beslis je zelf hoe je zaken aanpakt. Daarom heb ik mij in 2017 aangesloten als financieel adviseur bij franchiseorganisatie Partners in Planning. Zelfstandig maar toch samen. Mijn analytische blik bleef bestaan. Wat als we nu eens met een collectief van onafhankelijk financieel experts onze krachten bundelen? En daardoor het beste bieden op financieel gebied?

Het beste betekent klanten daadwerkelijk vooruit helpen. Dus niet alleen plannen maken aan het bureau maar ook echt uitvoeren. Plannen hebben waarde en omvatten meer dan geld. De toekomst van je kind is bijvoorbeeld niet uit te drukken in geld, om maar eens een voorbeeld te noemen. Wij zorgen voor een cijfermatige onderbouwing, grondig en doordacht, maar uitgelegd in begrijpelijke taal. We helpen bij financiële planning, vermogensvraagstukken, pensioen, erfrecht en schenkingen en financiële vraagstukken omtrent ondernemen en wonen. Denk aan hypotheek, beleggingen, investeringen in vastgoed, financieringsaanvragen, etc. Wij hebben een AFM-vergunning en kunnen onze klanten dus niet alleen adviseren, maar we kunnen het dus ook regelen voor onze klanten.

Doordat we een collectief zijn, is alle kennis in huis. We versterken elkaar. Weet ik iets niet, dan raadpleeg ik een collega. In deze regio opereer ik samen met oud-regio directeur SNS Bank Geert-Jan Berning. Samen hebben we een sterk netwerk en vullen we elkaar perfect aan. Eigenlijk lijkt Planners van Waarde op de ouderwetse Rabobank Coöperatie, maar dan in een nieuw jasje. Kleiner, toegankelijker en persoonlijker. En je hoeft geen bulk met geld te hebben. Want een financiële vraag is wat ons betreft budgetonafhankelijk.”

Meer weten of een afspraak maken? www.plannersinwaarde.nl