Leden nieuws

Nieuw Lid: Orange Juice

Orange Juice is het best bewaarde marketinggeheim van onze stad. Een e-commerce bureau dat werkt voor aansprekende bedrijven zoals Hema, De Persgroep, ANWB, STER en Primus bijvoorbeeld. Ze helpen bedrijven met hun online ambities. Nu voornamelijk in de Randstad, maar dat kan natuurlijk ook gewoon hier. Voor lokale organisaties. Bovendien is het een superleuk bedrijf om voor te werken, zeker omdat je je eigen werk terugziet. Groot voordeel, je hoeft niet in de trein te stappen maar kan gewoon op de scooter of fiets naar kantoor. Kortom, tijd voor de openbaring van deze verborgen parel.
Tekst; Xandra Derks – Qordaat Communicatie
“Simpel gezegd, ontwikkelen en onderhouden we websites en webapplicaties waarop iets gebeurt. Denk aan het bestellen van producten of diensten, het configureren van een item (bijvoorbeeld een auto), het samenstellen van onderdelen (zoals een fotoboek) of het vergelijken van gegevens. Natuurlijk kunnen we ook eenvoudige websites maken, maar wij worden blij van het oplossen van complexe vraagstukken”, vertelt directeur/eigenaar Remco van Nieuwenhoven. “De op Microsoft technologie gebaseerde websites die we bouwen, zijn meestal resultaatgericht: gericht op verkoop, leads of andere transacties. Als bureau zijn we eveneens resultaatgedreven. Samen bepalen we welk doel we met een website willen behalen. Het doel kan verkoop zijn, hogere ranking in google, leads of een set van variabelen zijn. Onze beloning koppelen we vervolgens aan het resultaat. Tegenwoordig is online alles meetbaar, dus waarom zouden we deze transparante manier van werken niet bieden? Uiteraard verwachten we ook iets van jou als opdrachtgever. De telefonische bereikbaarheid moet goed zijn, e-mail moet kordaat afgehandeld worden en je moet adequaat op social media reageren. Al kunnen we dat laatste ook uit handen nemen. Eerst doen we een nulmeting (maand) en vervolgens gaan we aan de slag. Je ziet daarna precies wat onze inspanningen opleveren.”
Orange Juice, gevestigd op IJsseloord II, bestaat sinds 2003 en groeit. “We hebben een team van young professionals die opgegroeid zijn met internet. Je hebt bij ons veel vrijheid en krijgt veel verantwoordelijkheid. Je bepaalt zelf hoe je je dag indeelt. Iedereen in het team is Orange Juice, we werken niet met gedetacheerden of ZZP’ers. Er heerst dan ook een enorme teamspirit. We doen het echt samen. Samen betekent de gaafste dingen maken, samen lunchen en samen vooral veel lol beleven. Eigenlijk ben ik de oudste, maar in dit geval is dat een voordeel. Ik ben de buffer tussen de digital natives en de directie van opdrachtgevers. Vaak toch 50-plussers. Ik maak voor hun de vertaalslag. Samenvattend zijn we niet anders dan een Amsterdams bureau, maar dan in hip Arnhem.”
Benieuwd wat Orange Juice voor jou kan betekenen? Of op zoek naar een uitdagende baan in e-business? Kijk op www.orange-juice.nl en neem contact op via 026 – 327 40 45.