Leden nieuws

Nieuw Lid: Digitmind

Een ondernemer met een sterke onafhankelijkheidzin. Dit is in een paar woorden Caroline Blijlevens van Digitmind. “Ondernemerschap past goed bij mij; ik zoek graag mijn eigen manier van werken en voel me verantwoordelijk voor de resultaten die mijn klanten behalen.” Caroline heeft aan de ene kant een grote affiniteit met techniek en data, maar het fundament is altijd een doordachte (online) strategie. Hiervoor is de mens achter de onderneming, de doelstellingen en bedrijfsvoering voor haar leidraad.

Deze uniek combinatie geeft ze vorm in het bedrijf Digitmind. Ze helpt bedrijven om online succesvol te zijn. Met advies, strategie, online marketing en webontwikkeling. “Daarnaast is mijn uitgangspunt ‘Hoe zorg ik voor een fijne werkomgeving voor mijn medewerkers en de beste resultaten voor mijn klanten. We staan bedrijven bij met hun online transitie. Voor veel bedrijven een uitdaging. Waar zit de succesfactor? Voor de één is dat op social media zoals Facebook of Instagram voor de ander een toegespitste zoekcampagne via Google Ads.”

“Voor ons advies gaan we op de stoel van de ondernemer zitten. Hoe gaan we zijn of haar producten of diensten verkopen? Dat meedenken is voor mij het leukste dat er is. Daarbij kijk ik, eerlijk gezegd, vaak verder dan alleen de online strategie. Hoe heb je je bedrijf georganiseerd? Wat is er allemaal mogelijk? Hier word ik enthousiast van. Het ‘gevaar’ daarvan is wel, dat wanneer je de potentie van iets ziet, je zelf mee wil doen. Hierdoor heb ik nu een compagnonschap in een duurzaam cateringbedrijf ‘Lekker Arnhems’. Wij zorgen voor bedrijfscatering en dat de bedrijfskoelkast gevuld is met gezonde, lokale producten. Waanzinnig goed concept. Daar help ik graag aan mee.”

Vanwege dit soort initiatieven wil ik Digitmind zo invulling geven, dat hier ook de ruimte voor is. Daar komt die eigen manier van werken weer om de hoek kijken. Natuurlijk kun je niet deelnemen met elk bedrijf. Maar ik geloof in onze aanpak. Daarom werk ik met regelmatig op commissiebasis. Je betaalt dan een vaste fee en een deel commissie. We zijn transparant in onze dienstverlening. Op een helder dashboard zie je wat er gebeurt: je hebt real time inzicht in bezoekersaantallen, je kosten per lead en de ROI. We werken met open source systemen zoals WordPress of Drupal en zorgen voor technische hoogstandjes. Dus qua performance en onderliggende code heb je sowieso al een voorsprong op de concurrentie.”

Wil jij ook de beste online resultaten halen? Kijk op www.digitmind.nl of bel Caroline op 026 – 202 2055.