Nieuwsoverzicht

Maakindustrie Gelderland, Doe Mee!

Inschrijving festival gestart

Deze vierde editie van het erfgoedfestival draait om de Gelderse maakindustrie. Organisaties en bedrijven uit de hele provincie kunnen meedoen door een activiteit te organiseren voor een breed publiek. Denk aan open dagen, tentoonstellingen, markten, demonstraties, culturele voorstellingen, films etc. Uiteraard is het mogelijk om samen met andere deelnemers regionaal in te haken op het festival. Er ontstaan nu al regionale initiatieven zoals Gemaakt in Apeldoorn, Epe en de Liemers.

Nacht van de Economie
Oud maakt plaats voor nieuw, geen toekomst zonder verleden, geen innovatie zonder historie. Daarom is het erfgoedfestival ‘Gemaakt in Gelderland’ stevig vertegenwoordigd tijdens de Nacht van de Economie, een evenement van de Provincie Gelderland voor innovatieve ondernemers. De festivalorganisatie geeft een preview van de roadshow ‘Hoe maakt u het’. Tijdens het Toekomst Labyrinth kunnen bezoekers een spannend kijkje nemen in de maakindustrie van gisteren, vandaag en morgen. De Nacht van de Economie vindt plaats op donderdag 26 februari vanaf 20.00 uur in het Honigcomplex in Nijmegen.

Doe gratis mee!
De festivalorganisatie nodigt bedrijven uit de Gelderse maakindustrie uit om mee te doen aan het festival door het verleden, heden en de toekomst van hun onderneming te belichten. Ondernemers kunnen hun podium pakken door op een andere manier het verhaal over hun bedrijf te vertellen. Deelname aan het festival is gratis. Inschrijven kan direct online via gemaaktingelderland.nl/activiteit-insturen. Neem voor meer informatie contact op met de festivalorganisatie: info@gemaaktingelderland.nl, T. 026 3521 686, gemaaktingelderland.nl

Fotobijschriften:
Sterksmeedwerk van Smid Reinier Hoving uit Harderwijk.
Robots van Bylandt leggen straatbakstenen vooraf in verband.