Nieuwsoverzicht

Kees Marcelis Studio Arnhem winnaar Finest Interior Award 2015

Kees Marcelis Studio Arnhem winnaar Finest Interior Award 2015

Vrijdag 6 november 2015, tijdens een gala-avond op de Nederlandse Ambassade in Berlijn, is Kees Marcelis Studio Arnhem met het project ‘In Person in Enschede’ uitgeroepen tot winnaar van de Finest Interior Award 2015 in de categorie Business Office.  

Kees Marcelis en zijn compagnon Judith Westgeest zijn blij met de prijs. ‘Zo’n prijs is toch een kroon op je werk’. Beiden zijn trots. Het monumentale pand van In Person is aan de buitenkant volledig gerestaureerd. De oude villa is op een ingetogen manier getransformeerd tot een schitterend chique en karakteristiek pand. De aanbouw is ‘ingepakt’ met een geperforeerde gevel wat het een futuristisch geheel maakt met schitterende lichteffecten, perfect passend bij de villa. De binnenkant is het meest kleurrijke interieur dat Kees Marcelis en Judith Westgeest ooit hebben gemaakt, met hippe en stijlvolle kamers en vier opvallende transparante glazen boxen die naar kleur oplopen. Dat maakt het gebouw extra bijzonder en spannend. Het eindresultaat is een van de mooiste kantoren die ooit door hen is ontworpen.

 

Het verhaal achter In Person in Enschede

De volledige directie van In Person was gedurende het proces, van de eerste schetsen tot de laatste details in de uitvoering, intensief betrokken. Steeds opnieuw werd het team van Kees Marcelis Studio Arnhem uitgedaagd om tot een bijzonder resultaat te komen. Het design was essentieel in het doorvertalen van het merk (en DNA) van In person door de hele organisatie. Visualisatie van de merkbeleving in het nieuwe kantoor vormde daarvan een fundamenteel onderdeel. De ruimten in het nieuwe hoofdkantoor en regiokantoor ademen dat in alles uit. Dat heeft ervoor gezorgd dat het niet alleen een schitterende en inspirerende uitstraling heeft maar dat het tevens een plek is waar vanaf dag 1, energie aanwezig is, waar het heerlijk werken is en waar zowel klanten als uitzendkrachten graag komen. Het project is in juli 2015 gerealiseerd.

Finest Interior Award

Om aan de groeiende behoefte van professionele projectinrichting te voldoen looft Finest Spirit jaarlijks de Finest Interieur Award uit. Hiermee wordt het creatieve werk van interieur ontwerpers geprijsd.