Nieuwsoverzicht

Gala Concert 2016

Het 45ste Galafeest en Galaconcert vinden plaats op zaterdagavond 23 januari 2016 dit jaar met:

De Marinierskapel der Koninklijke Marine
Pia Douwes en Jeroen van der Boom

De Galaconcert feestavond is een bijzondere en extra mooie avond uit! U geniet eerst van klassieke en populaire muziek en na afloop van het concert is er een groots galafeest waar u kunt dansen op de muziek van ons dansorkest of gezellig kunt napraten in Grand Café Mahler van het prachtige Musis Sacrum.

Voor het goede doel
De opbrengst van het Galaconcert is voor het goede doel! Het batig saldo van dit Gala Concert wordt o.a. besteed aan het sociale carnaval voor diverse Arnhemse zorginstellingen zoals: Ziekenhuis Rijnstate, Insula Dei, Regina Pacis, ‚Äôs Koonings Jaght etc. Tevens wordt er ieder jaar een cheque van ‚ā¨ 5000,00 aan een goed doel geschonken in de gemeente Arnhem. Dit jaar is dat Bouwspeelplaats De Leuke Linde, de cheque is door hen besteed voor de aanschaf van een water-speel-toestel.
De avond wordt georganiseerd door de concertcommissie van de Ex-Prinsen van de carnavalsvereniging De On-Ganse, de avond is echter geen traditionele carnavalsavond, maar een sfeervolle chique avond.

Lokatie: De Concertzaal van Musis Sacrum, Velperbuitensingel 25, 6828 CV Arnhem
Orkest: De Marinierskapel der Koninklijke Marine
Solisten: Pia Douwes en Jeroen van der Boom

Aanvang: 20.00 uur. Het concert, met pauze duurt tot ongeveer kwart over tien en het aansluitende galafeest in de grote Concertzaal van Musis Sacrum gaat door tot twee uur. Grand Café Mahler is ook geopend tot 2 uur.

Voor het programma en wijze van aanmelden verwijzen u graag naar de website