Leden nieuws

Even voorstellen, Fitzmar Scharbaai

Even voorstellen, Fitzmar Scharbaai

Wie ben je en wat voor bedrijf heb je?

Mijn naam is Fitzmar Scharbaai, maar mijn vrienden noemen mij Fitz! Ik ben de oprichter van Fizznessworld, een snelgroeiend sportbedrijf. Als voormalig militair train ik mensen om de beste versie van zichzelf te worden door middel van een unieke aanpak en de juiste mindset. Daarnaast heb ik een functionele sportapplicatie ontwikkeld voor telefoons en tablets, en organiseer ik sportevenementen voor zowel bedrijven (B2B) als particulieren (B2C).

Wat spreekt jou aan bij de OKA bijeenkomsten?

Het is mooi om ook andere ondernemers te ontmoeten en te spreken en te sparren kennis te maken en wellicht nieuwe samenwerkingen op te starten

Wat is jouw wens voor Arnhem?

Mijn wens voor Arnhem is dat iedereen zich fitter en lekkerder in hun vel gaat voelen, mede dankzij sport. Uiteraard zou ik het fantastisch vinden als dit bereikt kan worden via mijn bedrijf, Fizznessworld.

Heb je een specifieke samenwerkingsvraag voor andere OKA leden?

Mijn doel is om sporters en trainers samen te brengen via mijn platform. Daarnaast nodig ik graag andere leden van OKA uit om eens een van onze evenementen bij te wonen en de unieke sfeer te ervaren. We willen laten zien dat iedereen welkom is en wie weet, misschien begint daar voor iemand een Life Changing Experience.

Op welke manier kunnen jij en andere OKA leden iets voor elkaar betekenen?

Ik zet me met passie in om mensen te helpen naar een betere versie van zichzelf. Openstaan voor nieuwe en andere inzichten van personen en bedrijvenvind ik heel belangrijk; het zorgt voor inspiratie en bevordert ontwikkeling. Ik merk hierdoor dat daar vaak prachtige ideeƫn ontstaan.

Website: www.Fizznessworld.nl

 

Social media: Instagram Fitzkesss of Fizznessworld

LinkedIN: Fitz Scharbaai