Nieuws

Even voorstellen, Cengiz Kahya

Wie ben je en wat voor bedrijf heb je?
Ik ben Cengiz Kahya,
Ik ben de eigenaar van een bedrijf wat zich richt op het leveren van Programma  en Projectmanagement diensten voor complexe Operatie Technologie en Informatie Technologie projecten rondom de energietransitie. Thema’s waar ik me voornamelijk bezig hou is verdere automatisering en efficiënt maken van de energietransitie en netcongestiemanagement. Denk aan het managen van de realisatie van complexe besturing en controlesystemen t/m de aanleg van telecommunicatie en hardware. Hierin werk ik samen met internationale klanten die de Nederlandse markt betreden.

Wat spreekt jou aan bij de OKA bijeenkomsten?
Voornamelijk de verschillende in house locaties en het netwerken. Elk bijeenkomst word ik weer verrast van de vernieuwingen en leer ik nieuwe mensen kennen waar er altijd een interessant gesprek op volgt. Dankzij de bijeenkomsten leer ik de verschillende kanten van ondernemingen uit Arnhem kennen.

Wat is jouw wens voor Arnhem?
Blijven netwerken and “keep doing business together in Arnhem”.

Heb je een specifieke samenwerkingsvraag voor andere OKA leden?
Er is veel gaande rondom energietransitie in Arnhem, ben voornamelijk benieuwd welke kansen de OKA leden in Arnhem zien op dit gebied en hoe we elkaar kunnen versterken.

Op welke manier kunnen jij en andere OKA leden iets voor elkaar betekenen?
Elkaar blijven informeren over ontwikkelingen en kansen in de omgeving. Mijn kennis rondom complexe energievraagstukken kan waarschijnlijk leden helpen om zicht te krijgen hoe ze dit kunnen organiseren en tot een succesvol eind kunnen brengen.

Website:
Http://www.solutions-ck.nl

Social media:
https://www.linkedin.com/in/cengiz-kahya/