Leden nieuws

De Staat (her)opent haar deuren!

Na een periode van 11 weken zijn onze deuren weer geopend en mogen wij weer doen wat we het allerliefste doen; onze gasten in de watten leggen met een lekkere kop koffie, lunch, snack of diner.
Met de zakelijke markt als (over)grote doelgroep, zijn wij de afgelopen periode gaan zoeken naar (nieuwe) manieren om jullie tot dienst te zijn. Hier lees je meer info:

Bedrijfskantine dicht?
Op het ruimste terras aan het Marktplein is het heerlijk vertoeven. D.m.v. plaatsing heaters is het ook bij frissere temperaturen fijn zitten. Onze lunchkaart vind je op www.destaatarnhem.nl. Weinig tijd? Bel van te voren je bestelling door zodat dit op het gewenste tijdstip klaarstaat.

‘Thuiswerken bij De Staat’
Even klaar met het thuiswerken of is het te druk op kantoor? Door de extra ruime opstelling kun je bij ons prima werken. We faciliteren voldoende oplaadpunten, supersnelle wifi en een rustige werkomgeving. De beste ‘thuiswerkplek van Arnhem’!

Take away service
Liever op een andere plek genieten van onze lunch, koffie’s of diner gerechten? Wij bieden uitgebreide take away menu’s. Bestel eenvoudig via onze website www.destaatarnhem.nl of bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

Catering service

Een bijeenkomst of vergadering op kantoor organiseren? Wij verzorgen graag de lunchen en komen het zelfs bij je brengen. Stuur je aanvraag naar info@destaatarnhem.nl en wij maken een voorstel op maat. Toch liever ouderwets bij ons komen borrelen? Uiteraard ben je van harte welkom en houden wij ons aan de juiste richtlijnen.

DAGHAP
Op maandag t/m donderdag vanaf 17.00 uur eten wat de pot schaft voor maar 12.50 euro. Daarbij spaar je automatisch mee met ons ‘Staatsbiljet’ en bij een volle kaart ontvang je een gratis daghap of fles wijn.

Delen binnen je bedrijf op bijvoorbeeld het intranet of bij de personeelsvereniging wordt erg gewaardeerd.
Reserveren kan eenvoudig via onze website maar kan ook aan de deur.

De afgelopen 3 jaar hebben we jullie met alle liefde ontvangen en we hopen dit binnenkort ook weer te mogen doen!

Mathijs Gielen en Lisanne Fioole