Leden nieuws

Even voorstellen, Roy Zopfi van Lifecycle Interiors

Even voorstellen, Roy Zopfi

Mijn naam is Roy Zopfi en ik ben trots op mijn ruime ervaring in strategisch en tactisch management, projectmanagement en operations management. Deze kennis en ervaring heb ik opgebouwd door diverse functies te bekleden binnen de (interieur)bouwsector, waar ik mij heb gespecialiseerd in het leiden van duurzaamheidsprojecten en het begeleiden van organisaties naar een circulaire toekomst.

Sinds 2015 werk ik met veel passie en toewijding als zelfstandig ondernemer. In mijn rol als freelance projectmanager, consultant en adviseur richt ik mij op duurzaamheid en circulaire economie. Mijn achtergrond in bedrijfskunde en circulaire economie stelt mij in staat om innovatieve en efficiënte oplossingen te vinden en te implementeren.

Bij LifeCycle Interiors richt ik mij naast mijn freelance activiteiten op het ontwikkelen van duurzame interieurprojecten. Deze projecten voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van milieuvriendelijkheid en circulariteit. Mijn doel is om interieurs te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk en functioneel zijn, maar ook een minimale ecologische voetafdruk achterlaten. Dit realiseren we door samen te werken met partners in de keten, zowel binnen als buiten Europa.

Recentelijk ben ik lid geworden van OKA, een dynamische gemeenschap waar ik met veel enthousiasme aan deelneem. De kans om te netwerken met andere ondernemers en samen te werken aan innovatieve projecten spreekt mij zeer aan. Ik ben ervan overtuigd dat we door het delen van kennis en ervaringen samen kunnen groeien en duurzame initiatieven kunnen bevorderen.

Hoewel ik nog geen ervaring heb met OKA-bijeenkomsten, kijk ik uit naar de netwerkgelegenheden en de interessante gesprekken die daar zullen ontstaan. Ik hoop meer te leren over de verschillende mogelijkheden en samenwerkingen binnen OKA, en om een actieve bijdrage te leveren aan de gemeenschap.

Mijn wens voor Arnhem is dat de stad zich verder ontwikkelt als centrum van duurzaamheid en innovatie. Ik zie graag dat Arnhem zich profileert als een voorbeeldstad op het gebied van circulaire economie, waar bedrijven en organisaties gezamenlijk werken aan een groene en duurzame toekomst.

Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingsmogelijkheden en ben geïnteresseerd in freelance opdrachten, ideeën en projecten die bijdragen aan duurzaamheid en circulariteit. Specifiek zoek ik partnerschappen met bedrijven die innovatieve oplossingen willen implementeren in hun interieurprojecten of die advies nodig hebben op het gebied van duurzaamheid en certificering.

Ik geloof sterk in de kracht van samenwerking en ben ervan overtuigd dat wij als OKA-leden veel voor elkaar kunnen betekenen. Door kennis en ervaringen te delen, kunnen we elkaar inspireren en ondersteunen in het realiseren van een gezonde bedrijfsvoering en een beter Arnhem. Daarnaast deel ik graag mijn expertise en geef ik advies op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie.

Roy Zopfi

Website: LifeCycle-Interiors.nl