Nieuws

Voucherregeling MKB

Mkb-ondernemers uit de regio Arnhem-Nijmegen kunnen vanaf 1 maart 2021 vouchers aanvragen voor hulp bij digitalisering, bijvoorbeeld om een webwinkel op te starten of app te ontwikkelen.

MKB Deal
In het programma MKBDeal Sm@rt Together Regio Arnhem-Nijmegen zijn er vanaf 1 maart digitaliseringsvouchers beschikbaar voor het mkb met 1-50 werknemers. Deze dekken 50% van de kosten (tot € 2500,-). De diensten moeten bij leveranciers in de regio Arnhem-Nijmegen worden afgenomen. Zo wordt er een intensieve samenwerking tussen mkb-ondernemers en digitaliseringsleveranciers gestimuleerd en krijgt de regionale economie een impuls. Ondernemers die willen digitaliseren om hun omzet of marktbereik te behouden en/of te vergroten, kunnen gebruik maken van deze regeling. Per gemeente zijn een aantal vouchers toegekend.  Meer informatie over de regeling kun je vinden op  smarttogether-arnhemnijmegen.nl.

Op 23 februari volgen twee informatiesessie gericht op de deel regio Arnhem (Arnhem, Rheden, Rozendaal, Overbetuwe en Lingewaard) waarvoor MKB-ondernemers zich kunnen aanmelden

Lees ook het bijbehorende persbericht: 20210217 PERSBERICHT Digitaliseringsvouchers voor mkb-bedrijven regio Ar.._