Nieuws

Vlog: Ondernemer van de week.

Vlog Toni

Een van de speerpunten van OKA is netwerken. In tijden van de aangescherpte maatregelen vanuit het RIVM is het de komende periode helaas niet mogelijk om elkaar fysiek te ontmoeten. Daarom lijkt het ons goed om zichtbaar te blijven en digitaal met elkaar in contact te blijven. Wij laten graag leden aan het woord en vragen een ieder iets te vertellen over je core-business. Onze voorzitter Toni trapt af. Bekijk de vlog en volg zijn voorbeeld!

Hoe doe je mee?
Met je mobiele telefoon! Pak je selfiestick erbij of vraag je collega en neem een leuke video op. Het hoeft niet zo lang, denk aan een minuutje. In een minuut vertel je wie je bent, wat je doet met je onderneming en laat je (een deel) van je bedrijf zien. Hieronder een suggestie voor vragen waarop je antwoord kunt geven zodat andere leden kunnen zien wie je bent en wat voor bedrijf je hebt. Als je de video hebt gemaakt stuur je deze in naar info@oka.nl en zullen wij hem online plaatsen.

Mocht je nu geen video willen maken, geen probleem! Beantwoord dan onderstaande vragen en stuur je antwoorden toe per mail met een tweetal foto’s. Ook dat is leuk voor de leden om te laten zien.

  1. Stel jezelf voor (wie ben je, functie, … )
  2. Voor welk bedrijf werk je?
  3. Wat zijn de speerpunten van je bedrijf?
  4. Waarom onderneem je in Arnhem?
  5. Wat brengt je bij de OKA?
  6. Hoe zie je de toekomst voor je? Waar wil je je op richten?
  7. Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?