Prikbord

Techniekdag – Scholieren gezocht

VNO-NCW Midden organiseert al jaren de techniek dag (www.techniekdag.nl) in de Achterhoek, Liemers, Nijmegen en Arnhem. Helaas kan de techniek dit jaar niet doorgaan in verband met COVID-19.
De diverse werkgroepen zijn nu bezig met een alternatief programma: “De Grote Mega Mini Techniekdag Quiz Challenge Spel Show! Voor deze show zijn zij op zoek naar scholieren.

Deze quiz is een high energy Quiz-show van ongeveer 10-12 minuten onder aanvoering van een knallende presentator waarin 2 jongens tegen 2 meisjes strijden met vragen en opdrachten die allemaal met techniek te maken hebben. De opdrachten komen van diverse bedrijven uit de buurt. De spelshow is geïnspireerd door de 7 werelden van techniek, er komen dus 7 afleveringen met als doel leerlingen te laten zien hoe gaaf techniek kan zijn. De eerste aflevering is inmiddels al gereed, zie: https://www.youtube.com/watch?v=VBomP_JMbeI

De filmpjes worden getoond op alle basisscholen en in de onderbouw van alle VO scholen in de regio’s Rivierenland, Nijmegen, Arnhem, Liemers en Achterhoek. Daarnaast worden de shows zo breed mogelijk via sociale media verspreid.

Zij zijn op zoek naar basisschool scholieren (bijlage profielschets) uit de regio Arnhem die willen deelnemen aan deze quiz.
Zaterdag ochtend 14 mei 2 meisjes
Zaterdag ochtend 5 juni 2 jongens

Daarnaast zullen we per opnamedag een standby-team van elk willen hebben (in geval van ziekte, uitval, quarantaineo.i.d.). zowel het “ eerste” team als het stand-by team worden vanuit dezelfde school geworven. De opnames vinden plaats bij het MIC (Mobility Innovation Center) op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem.

Bijlage profielschets: Profielschets deelnemers DGMTQCSSV2