OKA heeft een eigen cultuurprijs: KunstINTERN.


INHOUD

Het doel is op een laagdrempelige manier contact te laten ontstaan tussen twee verschillende werelden. Kunstnaars wordt gevraagd om met een geselecteerd OKA bedrijf kennis te gaan maken. Hun visie van dit bedrijf vertalen zij in een ontwerp voor een kunstwerk of creatieve oplossing. Dit ontwerp wordt door een vakjury beoordeeld terwijl de meewerkende ondernemer de kunstenaars beoordeeld op “ondernemerschap”. Het winnende ontwerp mag worden uitgevoerd.

OKA organiseert KunstINTERN samen met Beeldende Kunst Arnhem.

Na de geslaagde koppeling van DK Makelaars en Joost van Ophem in 2012 gaan we dit jaar weer op zoek naar de juiste match tussen kunstenaars en ondernemers. De kunstenaar geeft invulling aan de opdracht van een bedrijf en samen pitchen zij voor een vakjury die het plan of ontwerp zal beoordelen. De prijsuitreiking voor het meest succesvolle project zal plaatsvinden aan het eind van dit jaar.

Hoe doet u mee?

Stel in het kort uw bedrijf voor en bedenk een uitdagende opdracht voor de kunstenaar. Bijvoorbeeld, ik zoek een kunstwerk dat de missie of visie van mijn bedrijf weergeeft of onze innovatie uitlicht of een dat een inspiratiebron voor onze klanten wordt of ik zoek een creatieve oplossing voor een probleem of vraagstuk.

Voor vragen of meer informatie neemt u contact op met het kantoor van OKA.


AFBEELDINGEN

Kunst Intern OKA