Leden nieuws

Ontmoet OKA-leden | Wouter Hilvers van Bakker Hilvers

OKA wil haar nieuwe leden graag voorstellen, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en wellicht alvast een (online) connectie kunnen maken! Dit rubriek zal vaker terugkomen op onze website en worden gedeeld via social media. Lijkt het jou, als OKA-lid, ook leuk om hier een keer uitgelicht te worden? Mail dan gerust naar hello@socialmedianederland.nl. 

Vandaag stelt Wouter Hilvers van familiebedrijf Bakker Hilvers zich aan jullie voor. Hieronder vertelt hij meer over wie hij is, wat hij doet, wat hem aanspreekt binnen OKA en meer.

Graag stel ik mijzelf en ons familiebedrijf voor: Mijn naam is Wouter Hilvers, een van de 3 broers uit de 4de generatie bakker Hilvers. Wij zijn een ambachtelijke bakkerij met winkels in Arnhem en omgeving. We willen ons graag maatschappelijk inzetten waar we dat kunnen en hechten veel waarde aan ons mooie ambacht! Ons familiebedrijf bestaat al ruim 250 jaar, en is al een lange tijd een begrip in Arnhem. 

Sinds begin 2022 zijn we lid geworden van OKA omdat we graag meer contact willen met de bedrijven om ons heen. Wij zijn ervan overtuigd dat we als ondernemend Arnhem, een grote slag kunnen maken en samen sterker staan dan alleen. 

Ik vind de samenkomsten van OKA inspirerend, niet alleen om de plekken waar we te gast zijn maar ook de verhalen van andere ondernemers helpen mij om verder te kijken. Mijn wens voor Arnhem is dat we een stad mogen zijn / blijven waar iedereen gezien wordt. Waar we als ondernemers kijken naar wat mensen wel kunnen en iedereen een kans geven. 

Ik denk dat we als OKA leden elkaar kunnen versterken op het gebied van maatschappelijk ondernemen, en elkaar kunnen helpen bij zakelijke vraagstukken. Samen staan we sterk.