Leden nieuws

Ontmoet OKA-leden | Usnach Baauw van Financial Planning Nederland

OKA wil haar nieuwe leden graag voorstellen, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en wellicht alvast een (online) connectie kunnen maken! Deze rubriek zal vaker terugkomen op onze website en worden gedeeld via social media. Lijkt het jou, als OKA-lid, ook leuk om hier een keer uitgelicht te worden? Mail dan gerust naar hello@socialmedianederland.nl. 

Vandaag stelt Usnach Baauw van Financial Planning Nederland zich aan jullie voor. Hieronder vertelt hij meer over wie hij is, wat hij doet, wat hem aanspreekt binnen OKA en meer.

Mijn naam is Usnach Baauw. Ik woon samen met mijn vriendin in Arnhem. Met z’n tweeën hebben we een samengesteld gezin met zes kinderen.

Ik heb 2019 Financial Planning Nederland opgericht. Met als doel Pensioenadvies en Financial Planning voor werkgevers, ondernemers en werknemers. Ik ben sinds 1997 werkzaam in de financiële dienstverlening, en heb daarom bij de start van mijn onderneming mijn kennis en ervaring ingezet voor freelance opdrachten bij pensioenuitvoerders. 

In december 2021 heb ik mijn vergunning voor pensioen advies ontvangen van de AFM, waarna ik aan het werk ben gegaan met het uitbreiden van mijn dienstverlening naar pensioenadvies en financial planning.

Wie is Financial Planning Nederland?
Financial Planning Nederland is op 1 mei 2019 opgericht. Bij Financial Planning Nederland geloven wij dat iedereen recht heeft op een goed en helder pensioen advies. Onze missie is dan ook om onze klanten in duidelijke en heldere taal inzicht te geven in hun pensioen.

Wij doen dit door overzichtelijke pensioen planningen te maken waarin de vragen van onze klanten worden beantwoord.

Wat doet Financial Planning Nederland?
De dienstverlening van Financial Planning Nederland bestaat pensioenplanning en financial planning.

Pensioenplanning bestaat uit:

  • Pensioenadvies voor werkgevers
  • Pensioenadvies voor werknemers
  • Pensioenadvies voor ondernemers

Met financial planning helpen wij onze klanten inzicht te krijgen in hun financiën. We brengen de wensen en doelstellingen in kaart van onze klanten en kijken vervolgens wat er nodig is om deze te behalen. 

Door intensief en uitvoerig alle benodigde gegevens te verzamelen brengen we een advies uit waarin de vragen, wensen en doelstellingen van de klant worden beantwoord.

Mijn lidmaatschap bij OKA sinds 1 april 2022
Ondernemen is een vak apart. Ongeacht de diensten die je verleent of producten die je maakt. Ondernemen doe je met je hart. Ik geloof niet in harde concurrentie, maar in een markt waar je als ondernemers veel van elkaar kan leren en elkaar kan helpen. Dit geldt niet alleen voor vakgenoten uit de financiële dienstverlening, maar ook van andere ondernemers uit een heel ander vakgebied.

Iedereen kijkt door een andere bril naar zijn eigen uitdagingen, maar ook die van andere. Het kan soms enorm leerzaam zijn om jouw uitdagingen en ideeën met andere ondernemers te delen.

Ik kijk daarom ook enorm uit, naar de eerste ontmoeting met andere leden van OKA!

Hopelijk tot gauw.

Groeten,

Usnach Baauw
usnach.baauw@financialplanningnederland.nl
mob +31 6 2412 45 45
www.financialplanningnederland.nl