Leden nieuws

Ontmoet OKA-leden | Tjaja Weis van Weis Events.

OKA wil haar leden graag voorstellen, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en wellicht alvast een (online) connectie kunnen maken! Deze rubriek zal vaker terugkomen op onze website en worden gedeeld via social media. Lijkt het jou, als OKA-lid, ook leuk om hier een keer uitgelicht te worden? Mail dan gerust naar hello@socialmedianederland.nl. 

Vandaag stelt Tjaja Weis van Weis Events zich aan jullie voor. Hieronder vertelt zij meer over wie zij is, wat ze doet, wat haar aanspreekt binnen OKA en meer.

(Credits foto header: Marijke van es van KiekMijNou (2019)

Ik ben Tjaja Weis, het gezicht achter Weis Events. Werkzaam als eventplanner en eventmanager uit Arnhem. Jarenlang organiseerde ik feesten en partijen, nu run ik zelf een spraakmakend evenementenbureau.

Weis Events is (mede)organisator van kleine en grote bedrijfsevenementen. Ons doel is om bedrijfsevenementen te organiseren en te ondersteunen om de gewenste beleving en resultaat van onze opdrachtgever te creëren.

Een goed en geslaagd bedrijfsevenement ontstaat tenslotte door meer dan 100% inzet van ons als organisatiebureau en de mensen die er aan mee werken. Door de grote betrokkenheid die Weis Events heeft bij al haar bedrijfsevenementen proberen we altijd het hoogst haalbare te behalen.

Ik ben lid van OKA sinds de zomer van 2021. Ondanks wij het afgelopen jaar door corona beperkt werden in live ontmoetingen met elkaar is OKA waardevol en laagdrempelig voor mij om mijn netwerk uit te blijven breiden met betekenisvolle ondernemers. Netwerken en kennis delen spelen hierin de hoofdrol voor mij.

De informele sfeer en de ontspannen setting spreken mij aan bij OKA. De sprekers of presentaties die bij een bijeenkomst worden gegeven zijn ook waardevol, interessant en vaak zelfs leerzaam.

De gemeente Arnhem kijkt vooruit en richt haar blik op de toekomst. Deze vooruitgang is al een geruime tijd merkbaar. De gemeente ontwikkelt zich positief en ik heb er momenteel alle vertrouwen in dat dit zich voortzet.

Voor mij draait netwerken om het delen en niet om nemen. Ik bouw graag aan vertrouwensbanden waardoor succesvolle samenwerkingen helpen bij het bereiken van doelen.

Credits foto: fotograaf Walter Sietinga van Sietinga Fotografie (2022)