Leden nieuws

Ontmoet OKA-leden | Saskia Plantinga van Abreptus Uitvaartverzorging & Nazorg

OKA wil haar nieuwe leden graag voorstellen, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en wellicht alvast een (online) connectie kunnen maken! Deze rubriek zal vaker terugkomen op onze website en worden gedeeld via social media. Lijkt het jou, als OKA-lid, ook leuk om hier een keer uitgelicht te worden? Mail dan gerust naar hello@socialmedianederland.nl. 

Vandaag stelt Saskia Plantinga van Abreptus Uitvaartverzorging & Nazorg zich aan jullie voor. Hieronder vertelt zij meer over wie zij is, wat zij doet, wat haar aanspreekt binnen OKA en meer.

Graag wil ik mezelf aan jullie voorstellen. Ik ben Saskia Plantinga en woon vanaf mijn 16e in Arnhem. In het verleden ben ik al een aantal keren bij OKA bijeenkomsten geweest en langere tijd wilde ik al lid worden. In februari 2022 ben ik lid van de OKA geworden. Wat ik leuk vind aan OKA is dat het gevarieerde bijeenkomsten zijn, op wisselende locaties en met diverse onderwerpen. 

Sinds 2006 ben ik uitvaartondernemer en eerder dit jaar heb ik de uitvaart van de oudste Nederlander mogen verzorgen. Ik werk graag samen met andere ondernemers zoals cateraars en locaties voor een uniek afscheid. Vanaf dat ik ben gaan werken heb ik altijd nevenfuncties gehad zoals 17 jaar lidmaatschap van de geschillencommissie voor diverse Regiotaxi’s en ben ik 6,5 jaar lid geweest van de urgentiecommissie voor woningzoekenden.

Benieuwd naar meer? Bekijk dan mijn LinkedIn eens: https://www.linkedin.com/in/saskia-plantinga-b0145610/

Sinds dit jaar ben ik gespreksleider bij het Alzheimer café in Arnhem en heb ik een businessclub opgericht bij Hospice Rozenheuvel in Rozendaal met ‘bedrijfsvrienden’. Wij zetten ons in om voor de ‘extra’s’ voor de gasten van Rozenheuvel te zorgen. Ik vind het belangrijk om iets te kunnen betekenen voor anderen. Voor Arnhem is mijn wens dat het een bruisende stad blijft die veel biedt voor iedereen, met vele activiteiten. Ik denk dat andere OKA-leden en ik iets voor elkaar kunnen betekenen door samenwerkingsverbanden waarin we elkaar kunnen versterken en nieuwe mogelijkheden kunnen ontdekken.

Ik hoop jullie allemaal binnenkort te ontmoeten en om kennis te maken met jullie.