Leden nieuws

Ontmoet OKA-leden | Rutger Hermans van Hoppenbrouwers Techniek Arnhem

OKA wil haar nieuwe leden graag voorstellen, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en wellicht alvast een (online) connectie kunnen maken! Deze rubriek zal vaker terugkomen op onze website en worden gedeeld via social media. Lijkt het jou, als OKA-lid, ook leuk om hier een keer uitgelicht te worden? Mail dan gerust naar hello@socialmedianederland.nl. 

Vandaag stelt Rutger Hermans van Hoppenbrouwers Techniek Arnhem zich aan jullie voor. Hieronder vertelt hij meer over wie hij is, wat hij doet, wat hem aanspreekt binnen OKA en meer.

Mijn naam is Rutger Hermans, vestigingsleider van de Hoppenbrouwers Techniek vestiging in Arnhem. Inmiddels ben ik ruim 20 jaar actief in de techniek in de regio, gestart als monteur, via de rol als hardware engineer en manager in de industriële automatisering nu sinds anderhalf jaar verantwoordelijk voor de nieuw opgestarte vestiging van Hoppenbrouwers.

Over Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek begon ruim 100 jaar geleden als eenmanszaak in Brabant en is inmiddels uitgegroeid tot een modern technisch dienstverlener met het Predicaat Koninklijk. Het bedrijf is de technisch dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Vanuit haar 20 vestigingen in heel Nederland ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. De ruim 1500 medewerkers staan op één binnen het bedrijf; tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten. Met plezier helpen zij de ambitie van Hoppenbrouwers waar te maken: de beste en duurzaamste technisch dienstverlener van Nederland worden.

Met onze vestiging in Arnhem richten wij ons op de industriële automatisering in de water-/ industriemarkt en de ziekenhuis-utiliteitswerken op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Hiernaast gaan we eind 2022 starten met onze panelenbouw afdeling voor onze besturingskasten en verdelers. Tevens zullen we dan ook starten met het inrichten van onze praktijkschool om zo de groei van het aantal technici in de regio te vergroten

Mijn lidmaatschap bij OKA

Al vanaf het moment dat we wisten waar we ons in Arnhem gingen vestigen ben ik lid van de OKA, dit was in februari 2021. Door alle corona perikelen heb ik nog aan niet heel veel bijeenkomsten deelgenomen, maar de bijeenkomsten waar ik wel bij ben geweest waren zeer geslaagd. Leuke nieuwe mensen ontmoet en mijn netwerk weer verder uitgebreid.

Mochten er OKA-leden in het MKB een technische partner zoeken op het gebied van industriële automatisering, elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde. Dan houden wij ons graag aanbevolen.

Tot slot: Wat mijn wens voor Arnhem is?

Ook de gemeente Arnhem heeft veel mooie duurzame doelen waarin ook Hoppenbrouwers iets zou kunnen betekenen. Wellicht zouden we samen kunnen bekijken wat we daar regionaal in zouden kunnen betekenen.