Leden nieuws

Ontmoet OKA-leden | Paul Tolboom van NLInvesteert

OKA wil haar nieuwe leden graag voorstellen, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en wellicht alvast een (online) connectie kunnen maken! Deze rubriek zal vaker terugkomen op onze website en worden gedeeld via social media. Lijkt het jou, als OKA-lid, ook leuk om hier een keer uitgelicht te worden? Mail dan gerust naar hello@socialmedianederland.nl. 

Vandaag stelt Paul Tolboom van NLInvesteert zich aan jullie voor. Hieronder vertelt hij meer over wie hij is, wat hij doet, wat hem aanspreekt binnen OKA en meer. 

Mijn naam is Paul Tolboom en ik werk als zelfstandig ondernemer voor NLInvesteert in de regio Arnhem. NLInvesteert is een landelijke franchise organisatie die zich bezighoudt met het organiseren van financiering voor het MKB. Hierbij worden verschillende kapitaalsoorten gecombineerd om tot de best passende oplossing te komen. Daarnaast beschikt NLInvesteert over een eigen platform en kunnen investeerders investeren in Nederlandse bedrijven. Voordat ik bij NLInvesteert begon was ik werkzaam bij Rabobank Arnhem en bezocht ik als vertegenwoordiger van deze bank veel OKA bijeenkomsten. Belangenbehartiging, netwerken en kennis delen zijn voor mij belangrijke aspecten en OKA voorziet in deze behoefte. Ik vind dat Arnhem zich als stad de laatste jaren in positieve zin heeft ontwikkeld en ik hoop dat dit de komende jaren verder doorzet. Als “nieuw” lid zou ik graag veel leden willen ontmoeten, waarbij ik het niet erg zou vinden als OKA hierin de regie neemt.