Leden nieuws

Ontmoet OKA-leden | Marc Halma en Bas Nauta van HIP Capital.

OKA wil haar leden graag voorstellen, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en wellicht alvast een (online) connectie kunnen maken! Deze rubriek zal vaker terugkomen op onze website en worden gedeeld via social media. Lijkt het jou, als OKA-lid, ook leuk om hier een keer uitgelicht te worden? Mail dan gerust naar hello@socialmedianederland.nl. 

Vandaag stellen Marc Halma en Bas Nauta zich aan jullie voor. Hieronder vertellen zij meer over wie zij zijn, wat ze doen, wat hen aanspreekt binnen OKA en meer.

Wij zijn Marc Halma en Bas Nauta. Sinds februari dit jaar zijn we gestart als partner bij HIP Capital. Vanuit onze kantoren te Arnhem, Doetinchem, Eindhoven, Enschede, ’s-Hertogenbosch en Venray verstrekken wij persoonlijk beleggingsadvies. Elke partner bij HIP Capital is zelfstandig ondernemer en heeft jarenlang ervaring opgedaan in de financiële sector.

Begin maart zijn we lid geworden van OKA. Wij zoeken verbinding met ondernemers die samen met ons willen nadenken over hun (financiële) toekomst. Mede door digitalisering ontbreekt vaak de persoonlijke binding met hun bank. Voor ons is persoonlijk advies zeer belangrijk en de wens van de klant staat voorop. Vanwege ons recente lidmaatschap zijn we pas bij een paar bijeenkomsten aanwezig geweest. De locaties, sprekers en onderwerpen waren zeer interessant. Het is leuk om met andere enthousiaste ondernemers in een ongedwongen sfeer in gesprek te gaan. 

Vanuit onze jarenlange ervaring in de financiële wereld bieden wij onze kennis en kunde aan in het begeleiden van vermogens vraagstukken. Daarnaast zijn wij op zoek naar een uitbreiding van ons netwerk. Het openstellen van elkaars netwerken is waardevol. Hierdoor is een brede en intensieve samenwerking mogelijk en kunnen we elkaar versterken in het ondernemen.

Arnhem is een stad met historie met vele ondernemers. Wij hopen dat het aantal ondernemers zal blijven groeien en dat de hele stad en haar omgeving daarvan zal profiteren.