Leden nieuws

Ontmoet OKA-leden | Maaike van Haaster van Insurable

OKA wil haar nieuwe leden graag voorstellen, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en wellicht alvast een (online) connectie kunnen maken! Deze rubriek zal vaker terugkomen op onze website en worden gedeeld via social media. Lijkt het jou, als OKA-lid, ook leuk om hier een keer uitgelicht te worden? Mail dan gerust naar hello@socialmedianederland.nl. 

Vandaag stelt Maaike van Haaster van Insurable zich aan jullie voor. Hieronder vertelt zij meer over wie zij is, wat zij doet, wat haar aanspreekt binnen OKA en meer.

Ik ben Maaike van Haaster: eigenaar van het leukste en beste verzekeringskantoor van Westervoort en ver daarbuiten . Ik ben al 20 jaar actief in zakelijke verzekeringen en heb sinds 2020 mijn eigen kantoor. Inmiddels werken wij met 4 mensen en zorgen wij dat bedrijven en particulieren optimaal verzekerd zijn. Sinds afgelopen zomer ben ik lid geworden van de OKA. De diversiteit van de meetings en goede organisatie spreken me aan. Zo zijn er meetings waar je wat kunt leren/ontwikkelen en meetings waar je gezellig even een borrel kan drinken en kan bijpraten.

Mochten er leden zijn die zin hebben in een leuk gesprek en het verzekeringspakket tegen het licht willen houden? Voor OKA-leden maken we een uitzondering en bieden we vrijblijvend een second opinion.