Leden nieuws

Ontmoet OKA-leden | Lyan Wagenmans van 5 Spices Consulting

OKA wil haar nieuwe leden graag voorstellen, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en wellicht alvast een (online) connectie kunnen maken! Deze rubriek zal vaker terugkomen op onze website en worden gedeeld via social media. Lijkt het jou, als OKA-lid, ook leuk om hier een keer uitgelicht te worden? Mail dan gerust naar hello@socialmedianederland.nl. 

Vandaag stelt Lyan Wagenmans van 5 Spices Consulting zich aan jullie voor. Hieronder vertelt zij meer over wie zij is, wat zij doet, wat haar aanspreekt binnen OKA en meer.

Ik ben Lyan Wagenmans, 47 jaar en ik woon in Arnhem (Schaarsbergen). Het is mijn passie om mensen te helpen bij het verbeteren van hun prestaties op het werk. De omgeving van organisaties verandert continu. Beweeg je niet mee, dan blijven de resultaten achter. En bij achterblijvende resultaten gaat het werkplezier snel omlaag. Je haalt niet langer alles uit de mensen in je organisatie. Met meer dan 20 jaar werkervaring en een unieke blend van smaken breng ik mensen in organisaties in beweging. Met mijn bedrijf 5 Spices Consulting werk ik zowel in de profit- als in de non-profitsector. In alle sectoren werk ik voor organisaties en managers die verandering willen realiseren door het potentieel van hun mensen tot wasdom te laten komen. 5 Spices Consulting staat voor de unieke combinatie van smaken die je nodig hebt om een team en organisatie tot bloei te laten komen. Als je meer wil weten over deze blend, dan kan je me altijd aanspreken!

Ik ben net lid geworden van OKA. Ik ben door Marcel Hillekens meegenomen naar een bijeenkomst van OKA, omdat ik op zoek ben naar contacten in deze regio en omdat bij OKA naast veel ondernemers onder andere ook onderwijsorganisaties zijn aangesloten. Ik heb veelvuldig gewerkt als organisatieadviseur voor onderwijsorganisaties en ik zou dat graag willen blijven doen. Daarnaast wil ik graag meer ondernemers leren kennen en samen kijken hoe we iets voor elkaar kunnen betekenen. Ik ben bijna 3 jaar geleden begonnen als zelfstandig ondernemer en ik vind het leuk om te ontdekken of ik een ander stapje verder kan helpen door een contact of een goed gesprek. Ik kijk dan ook uit naar de mooie bijeenkomsten en de vele ontmoetingen die dat kan opleveren.

Wat me aanspreekt bij de OKA bijeenkomsten is een goede mix van inhoud (bedrijfsbezoeken, presentaties) en relatie (onder het genot van een hapje en een drankje). Daarnaast spreekt het me ook aan dat het een grote groep is. Dit betekent dat je steeds een aantal nieuwe mensen kunt leren kennen. Ik denk dat een club als OKA bijdraagt aan het creëren van een klimaat waarin ondernemers elkaar helpen en inzetten waardoor we kunnen groeien en ontwikkelen als ondernemers en als stad.