Leden nieuws

Ontmoet OKA-leden | Job Lefrandt van Yeps

OKA wil haar leden graag voorstellen, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en wellicht alvast een (online) connectie kunnen maken! Deze rubriek zal vaker terugkomen op onze website en worden gedeeld via social media. Lijkt het jou, als OKA-lid, ook leuk om hier een keer uitgelicht te worden? Mail dan gerust naar hello@socialmedianederland.nl. 

Vandaag stelt Job Lefrandt van Yeps zich aan jullie voor. Hieronder vertelt hij meer over wie hij is, wat hij doet, wat hem aanspreekt binnen OKA en meer.

Ik ben Job Lefrandt, 43 jarige geboren en getogen Arnhemmer. Ik ben er een aantal jaren tussenuit geweest, een korte tussenstop in Venray heeft mij toch doen inzien dat mijn hart in echt Arnhem ligt. Vandaar dat de hoofdlocatie van mijn bedrijf Yeps (marketing communicatiebureau) zich in Arnhem bevindt, met één van de mooiste uitzichten van Arnhem vanaf de 6e verdieping: de haven. 

 

Mijn passie ligt bij ondernemen en marketing, ik ga geen enkele uitdaging uit de weg. Sterker nog, ik creëer de uitdaging meestal zelf. Ik merk dat het uitdagen van jezelf en je medewerkers je klanten naar een hoger niveau tillen. Dat is waar we het uiteindelijk voor doen. Met Yeps lossen wij complexe vraagstukken op en behalen doelstellingen door verwachtingen te overtreffen. Wij gaan net even verder! Yeps bestaat nog maar 1,5 jaar en is ontzettend snel gegroeid. We zijn zo snel gegroeid dat we zijn verhuisd naar een eigen verdieping van ons kantoorpand. Van drie specialisten aan de start, naar zeven specialisten in het nieuwe kantoor. Door de diversiteit in onze specialisten en hun vakgebieden beslaan wij een ontzettend groot deel van marketing. Je kan ons zien als een full-service marketing communicatiebureau. Er bestaat geen opdracht die wij niet aan durven. 

 

Hoe lang ben je al lid en wat brengt je bij OKA?

 

Onlangs, 3 maanden geleden, ben ik lid geworden van OKA. Mijn hart ligt in Arnhem, maar mijn netwerk ligt grotendeels in het zuiden van het land. Ik streef altijd naar het verrijken van mezelf, en daarbij horen krachtige connecties en samenwerkingen. Van krachtige connecties kan je leren. OKA is in mijn ogen een netwerkclub die echt iets bijdraagt en me kan voorzien van de connecties waar ik naar op zoek ben, vandaar mijn keuze om lid te worden. 

 

Wat spreekt je aan bij de OKA bijeenkomsten?

 

Zoals ik eerder al aangaf vind ik krachtige connecties erg belangrijk en ik ervaar die als het meest waardevol. Een krachtige connectie gaat voor mij verder dan alleen een zakelijke overeenkomst. Sterker nog, mijn meest krachtige connecties komen vanuit mijn privé netwerk. De OKA bijeenkomsten dragen bij aan een informele sfeer, waarbij we kunnen grappen en het niet altijd over zakelijke onderwerpen hoeven te hebben. Op die manier bouw je echt een band op, daar bieden de OKA bijeenkomsten een groot handvat voor. 

 

Wat is jouw wens voor Arnhem?

Ik ben een geboren ondernemer, in de Steenstraat hebben we vroeger altijd achter een winkel gewoond. Vandaar dat ik de retail in het binnen centrum van Arnhem graag wil ondersteunen om de echte Arnhemse ondernemers bij te staan. Hiervoor hebben wij met Yeps een service ontwikkelt om de retailer bij te staan op een manier die geen enkel ander marketingcommunicatiebureau aanbiedt: Yeps-butler. 

 

Heb je een specifieke samenwerkingsvraag voor OKA leden?

Ik heb geen specifieke samenwerkingsvraag. Het enige wat ik belangrijk vind is dat ik de energie en tijd die ik in een connectie stop van ze terug krijg. Een stukje wederzijdse waardering is voor mij erg belangrijk.

 

Op welke manier kunnen jij en andere OKA leden iets voor elkaar betekenen?

Ik ben ontzettend gedreven en daarnaast ook goudeerlijk. Ik kan OKA leden ondersteunen met hun marketing, maar ook ondersteunen op een andere manier. Al is het door een luisterend oor te bieden, een gezellig borreltje te doen, brainstormen over ondernemen. Ik help graag mensen en geloof echt in de kracht van geven.