Prikbord

Ondernemers Ondersteuning

Ondersteuning nodig? Meld u aan voor een gesprek!
We zien en horen van veel  ondernemers in Arnhem dat er behoefte is aan ondersteuning. Die willen we graag bieden. Ondersteuning in brede zin: bijvoorbeeld coaching, advies, bij- of omscholing of oriëntatie op werk in loondienst.

Meld u aan!
Heeft u als ondernemer behoefte aan ondersteuning en wilt u graag de mogelijkheden verkennen? Geef u dan op voor een gesprek. In een eerste gesprek bekijken we samen aan welke ondersteuning u behoefte heeft en hoe we u hier bij kunnen helpen. Het maakt niet uit of u al financiële ondersteuning via de gemeente Arnhem krijgt of niet, alle ondernemers zijn welkom.

Hoe?
Vul bijgaand formulier in en mail deze naar Ondernemen@arnhem.nl. Het formulier is digitaal in te vullen. Vermeld hierbij als onderwerp in de mail: ‘Ondernemersondersteuning’. Wij verzamelen alle aanmeldingen en bellen u in de eerste twee weken van januari voor een afspraak.

Wanneer?
Als we u bellen, dan spreken we ook af hoe het gesprek plaats zal vinden. Gezien de huidige Corona maatregelen zal dat in de eerste weken van januari digitaal via videobellen zijn. Er is ook de optie voor een fysiek gesprek, maar alleen als het noodzakelijk is. De eerste gesprekken vinden plaats vanaf maandag 11 januari 2021.

Aanmeldingsformulier Intake Ondernemersondersteuning_dec2020