Interview

Nieuw lid: NieuweKaders

Een trektocht door de bergen van Noorwegen met enkel een rugzak en een tent. Dan zit werkelijk je hele leven in de rugzak. Daar moet je het mee doen. Dat je je zelf dan tegenkomt gedurende de wandeltocht, lijkt vanzelfsprekend. Het brengt daarentegen ook wat moois: inzicht in jezelf, het leven en de betekenis daarvan. Dagenlange afzondering met je partner in de kou, die passie is er één van enkelen. Hoe groot is de kans dat iemand je pad kruist die dezelfde liefde deelt?

Coach – consultant
Hilde van Poeijer is onder de noemer VERDERcoach, consultant en trainer. Zij begeleidt mensen, teams en organisaties bij ontwikkel- en verandervraagstukken met name voor de overheid, onderwijs en particulieren. Daarnaast werkt ze als rouwbegeleider. Marcel de Groen is eveneens consultant en coach. Met zijn bedrijf Transformaties helpt hij voornamelijk mensen in de creatieve sector om succesvol te worden. Anders gezegd naar een inhoudelijke transformatie op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en autoriteit.

NieuweKaders
Hilde: “Marcel en ik werkten in hetzelfde pand. Bij de espressomachine raakten we aan de praat. Daar bleek een gezamenlijke hartstocht: bergwandelen in de totale verlatenheid van Scandinavië. Met de kaart op schoot hebben we trektochten herbeleefd. Marcel: “Tijdens een van die wandelingen kwam ik tot het besef dat identiteit, werk en relevantie aan elkaar verbonden zijn. Wie ben ik in relatie tot de wereld en een ander? Wat draag ik daaraan bij? Je kunt mensen individueel begeleiden om stappen te zetten, maar soms is groepswerk daar een waardevolle aanvulling op. Op dat punt hebben Hilde en ik de handen in één geslagen in NieuweKaders.”

Herdefiniëring
Hilde: “Corona heeft ons wakker geschud. Doe ik nog wel wat relevant is? Niet alleen vanuit marktpotentieel gezien overigens. Sommige branches zijn immers hard getroffen en is het werk (deels) weggevallen, maar ook voor jezelf. Heb ik nog wel de meest handige werkwijze? Brengt me dat op lange termijn verder? We hebben een driedaags programma ontwikkeld waarbij je tot onomkeerbare inzichten in patronen en gedrag komt. Je maakt een mentale stap, om vervolgens praktische stappen in je beroep of bedrijf te kunnen maken. Een transformatie dus.”

Boost
Oliver Theisen, grafisch vormgever en organisator van evenementen waaronder Wijvenkraam en Forms, heeft het ervaringsgerichte programma gevolgd: “Als je openstaat voor verandering en vaste patronen wilt doorbreken, is dit, in één woord, fantastisch. Het is intensief en gevoelsmatig een marathon van drie dagen, maar daarna heb je ongelooflijk veel positieve energie. Je krijgt daadwerkelijk een boost. Je bereikt hetzelfde als een jaar training en coaching. Het maakt bij jezelf en de groepsleden van alles los. Je wordt er een mooier mens van.”

Voordelig deelnemen
Je kunt als Arnhemse ondernemer nu voordelig deelnemen vanwege subsidie van Stichting Ondernemersfonds Arnhem.
Voor € 495,00

Programma
Ervaringsgericht programma
Akoesticum in Ede (naast station)
Volledig verzorgd met 2 overnachting, maaltijden koffie en thee
Verdiepende en ondersteunende vervolgsessies (online) van 2,5 uur
Inschrijven
20, 21 en 22 september ondernemers voordelig deelnemen € 1.495,00 = € 495,00
8, 9 en 10 oktober werkzame personen € 1.495,00

Meer informatie en inschrijven: www.nieuwekaders.com of info@nieuwekaders.com