Lid

Westfort Management & Advies

Westfort Management & Advies is een bedrijf van Barry de Laak.

Ik ben een resultaatgerichte / gecertificeerde ICT Project Manager & Adviseur met meer dan 15 jaar kennis van en ervaring met het managen van ICT Projecten en Aanbestedingen in grote  IT uitvoeringsorganisaties;
Gespecialiseerd in:
Aanbestedingen
Herindelingen en Samenvoegingen van Gemeenten
Zaakgericht werken
Outsourcing projecten
Office 365 implementatie & adoptie
Implementatie en migratie van telecom projecten
Door mijn IT-kennis kan ik klant- en Businessvraagstukken op de juiste manier doorzetten en vertalen. Hiermee kan ik de belangen van de stakeholders goed vertalen om samen met collega's en het projectteam het juiste resultaat te realiseren. Hierbij stuur ik oa op de elementen tijd, geld en kwaliteit. Samen met het projectteam informeer en adviseer ik de opdrachtgever over de mogelijke oplossingsrichtingen. Het opstellen van SMART documenten zoals: Projectopdrachten, Vooronderzoeken, Aanbestedingsdocumenten, PID, BusinessCase, planning, rapportages, Samenstellen van projectteams en leidinggeven aan de gehele projectorganisatie, prioriteren van de te ontwikkelen producten zijn onderdelen die in mijn bloed zitten. Ik ben Prince2 gecertificeerd en daarnaast ook IPMA-D. Ik heb veel ervaring en kennis van overheidsorganisaties en politiek gevoelige organisaties.
Ik stuur en geef leiding, van ontwerp tot implementatie en zorgt voor draagvlak. Kortom, Ik sta garant voor een excellente uitvoering conform de afgesproken organisatie- en programmadoelstellingen.
Ik heb organisatorisch vermogen, ik ben een verbinder, communicatief vaardig, klantgericht, integer, kritisch, organisatie- en omgevingsbewust en een echte teamplayer, die planmatig werkt en graag een goed contact heeft met mijn klant en met mijn collega's.

Westfort Management & Advies helpt u graag met de invulling en uitvoering van uw ICT Roadmap.

 

Omschrijving

  • KVK nummer

    67006094

Contact Informatie

Author Info

sPitch

Member since 1 jaar ago
View Profile