Nieuws

Hoe kan ik online ondernemen?

Door de Corona maatregelen waren we genoodzaakt anders te gaan werken. Als ondernemer kom je niet meer onder digitalisering uit. Maar hoe pak je dit aan en wat pak je aan. De Digitale Werkplaats Arnhem Nijmegen (DWAN) van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen biedt hiervoor creatieve sessies aan.

In deze sessies gaan studenten en hun begeleiders met maximaal 5 personen uit jouw organisatie aan de slag om te komen tot nieuwe ideeën, haalbare oplossingen zoals bijvoorbeeld online marketing en brengen specifieke vragen voor jouw bedrijf in kaart. Deze quick scan geeft concrete aanbevelingen hoe jij met digitalisering aan de slag kan.

Wil je de studenten verder inzetten, dan kun je hiervoor een vervolgopdracht geven. De creatieve sessies worden gratis aangeboden door de DWAN, een  eventuele vervolgopdracht vindt plaats tegen een vergoeding.  De recensies van ondernemer die hebben deelgenomen aan een creatieve sessie zijn uitsluitend positief en enthousiast.

Wil jij ook een creatieve sessie inplannen? Dat kan weer vanaf september, bij de start van het nieuwe collegejaar.
Antwoord hiervoor op deze nieuwsbrief, dan brengen wij je in contact. Of neem rechtstreeks contact op met de DWAN via DWAN@han.nl.
https://www.han.nl/projecten/dwan/#

Bekijk hier de folder: 201218 actie 2021 Creatieve sessie online ondernemen v1.0