Agenda

OKAdemie – Cybersecurity

evenement icon 11 mei 2022

Uitnodiging OKAdemie Cybersecurity

Is jouw bedrijf goed beveiligd tegen inbraak? En jouw IT? In een wereld waar alles met elkaar is verbonden, ontstaan mooie dingen; wereldwijd onderzoek naar een remedie tegen COVID was ondenkbaar geweest zonder het Internet. Die verbondenheid heeft echter ook een keerzijde. De (mis)informatie-oorlog woedt op volle sterkte. Nepnieuws beïnvloedt de publieke opinie en de inval van Rusland in Oekraïne heeft de IT-wereld op scherp gezet. Hoe kwetsbaar zijn we eigenlijk als we alles maar aan elkaar knopen? En – belangrijker nog – wat kunnen we doen om onze infrastructuur te beschermen? Dat geldt voor grote instanties zoals de overheid en grote ondernemingen, maar ook en vooral voor het MKB. In deze OKAdemie krijg je inzicht in de zaken waar ook jij en jouw onderneming op het gebied van IT Security op kunt letten om misbruik en schade te voorkomen.

Kom ook naar deze interactieve lunch op 11 mei en krijg algemene voorlichting over cybersecurity en, niet onbelangrijk, hoe voorkom je cybercrime?.

Wanneer             11 mei 2022
Hoe laat?            12.00 – 13.30 uur
Waar?                  Atrium Enka-campus van Rijn IJssel

Namens Rijn IJssel worden wij ontvangen door Jan van Boekel (directeur Techniek & ICT). Daarna neemt Martin van Bellen ons mee in de wereld die cybersecurity heet. Uiterlijk 5 mei ontvangen wij graag je aanmelding. We hebben een beperkt aantal plaatsen. VOL = VOL
Kom je ook?

Aanmelden:
Stuur een mail naar info@oka.nl Graag hierbij vermelden de bedrijfsnaam en de gegevens van de deelnemer aan deze lunchbijeenkomst.

Uitnodiging: Uitnodiging OKAdemie DEF

OKA leden

Evenementgegevens

Locatie Atrium Enka-campus van Rijn IJssel
Locatie 026-3033440
Locatie http://www.oka.nl