Prikbord

Click & Collect met DWAN en CCV Shop

Click & Collect: sinds de persconferentie van Rutte en De Jonge massaal toegepast: online reserveren en bestellen van producten die fysiek opgehaald worden in de winkel. Veel grote organisaties passen dit al toe, zoals Coolblue of Bol.com. Online bestellen via een webshop of social media is betaalbaar en ook mogelijk voor de kleine ondernemer. Click & Collect opzetten? Speciaal voor u heeft Digitale Werkplaats Arnhem Nijmegen, DWAN*, met CCV Shop het stappenplan met praktische ondersteuning door studenten ingericht zodat online verkoop voor u mogelijk wordt!

Online verkoop via een webshop wordt tegenwoordig steeds toegankelijker. Veel partijen bieden hiervoor hun platform aan en ook sociale media spelen hierop in met de verkoop van artikelen via Facebook en Instagram.

Op de DWAN-weblog leggen we u de 4 stappen eenvoudig uit. U kunt het stappenplan daar ook downloaden. Ga hiervoor naar: https://bit.ly/3rC3w4X.

Naast het opzetten van de webshop is het aantrekkelijk en professioneel invullen ervan minstens zo belangrijk. Denk hierbij aan thema’s, zoals:

  • aantrekkelijke teksten afgestemd op uw doelgroep;
  • passende productfoto’s;
  • Click & Collect werkwijze eenvoudig online uitgelegd;
  • webshoppromotie met gerichte marketing via o.a. social media.

Ondernemers die nog geen webshop hebben kunnen zich bij DWAN aanmelden voor een gratis webshop van CCV Shop voor de eerstkomende drie maanden vanaf 10 februari. Meer informatie over de mogelijkheden: https://www.ccvshop.nl/click-en-collect-webshop

Zij die al een webshop hebben opgezet en nader advies wensen, biedt DWAN kosteloze adviesgesprekken aan. Ondernemers sparren in 1 uur 1-op-1 met studenten over bovenstaande thema’s voor het professionaliseren/invullen van de webshop. Studenten zijn jong en kijken op een andere manier naar uw webshop. Dit kan nieuwe inzichten opleveren.

Aanmelden/contact: aanmelden via: https://www.han.nl/projecten/dwan/~aanmelden/. Meer info: https://bit.ly/3rC3w4X

Stappenplan: Stappenplan Click & Collect DWAN CCVshop v1.0